2821
2789
عنوان

مادرشوهرم😭😭😭

903 بازدید | 17 پست

نمیزاره بچمو دوهفته یه بارم ببرم خونه مامانم ۵ دقیقه پیاده راهه دخترم سه پاهشه میگه میبری میاری مریض میشه هر ۲۰ روز یه بار ۲ ساعت فقط اونم پیاده ۵ دقیقه راخخ

مگه اجازه میگیری ازش؟

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو میخوام برم بیرون ، برو خونه مامانت

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
ای خواهر اینه برده اسیرشم

خدا کمکت کنه والا 

فقط با شوهرت می تونی مشکلتو حل کنی، با اون برو خونه بابات دیگه نمی تونن چیزی بگن   

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
ما باهم زندگی میکنیم‌

تا چه حد باهم؟؟؟

من عقدم همسرم خونه ی ما زندگی میکرد...  مامان بابام به رفت و آمدمون کاری نداشتن... چه برسه بعد ازدواج...  

خیلی رو دادین..

آنقدر که تورا میخواهم  بودن خودرا نمیخواهم  "D"