2777
2789
عنوان

عشق نوجوونی:)

118 بازدید | 12 پست

فقط میخواستم بگم که 

ای کاش همه به اون عشق نوجوونی حالا هرچه قدر هم غلط میرسیدن همون حسی که وقتی طرف رو میبینی دست و پات میلزره شبنم میشینه روی بدنت قلبت خودشو به دیوارهای دور و برش میکوبه و دست و پات رو گم می‌کنی 

چون هیچ وقت اولین حس ها با همون کیفیت  تکرار نمیشن 

اصلا ای کاش اونایی که جایی توی سرنوشت هم ندارن اصلا باهم روبه رو هم نمیشدن حالا چه برسه به عاشق شدن 

سرشکِ گوشه گیران را چو دریابند، دُر یابند🩷🌸

حساش زود گذر بود:)) 

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موافقم چون خودم درگیرم درحالی که اگه معجزه بشه هم هیچی نمیشه نمیدونم چمه فقط یه بار دیدمش ولی آنچنان فکرم درگیرشه که هرروز بهش فک میکنم اون پسر شوهر خالمه من خواهر زاده زن باباش میدونم واسه همینم که شده ازدواج در کار نیست چون مادرش نمیزاره 

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
موافقم چون خودم درگیرم درحالی که اگه معجزه بشه هم هیچی نمیشه نمیدونم چمه فقط یه بار دیدمش ولی آنچنان ...

چه مظلوم 

درک میکنم خیلی بده

چه مظلوم  درک میکنم خیلی بده

🥺💔حالم خیلی بده اینا یه طرف مشکلات خانوادگی و دعواهای هرروزه یه طرف مگه یه آدم چقدر تحمل داره هی بریزه تو خودشو و دم نزنه

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
🥺💔حالم خیلی بده اینا یه طرف مشکلات خانوادگی و دعواهای هرروزه یه طرف مگه یه آدم چقدر تحمل داره هی ب ...

درست میشه قول میدم 

هیچ چیزی موندگار نیست 

درست میشه قول میدم  هیچ چیزی موندگار نیست

آره درست میشه ولی خیلی دیر

اون عشق نیست اصلا:) اشتباه گرفتی 

میگم یه حسه کوتاه بود عشق همیشگیه ولی خب این هوس بود

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!