2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

143 بازدید | 4 پست

سلام خانما

من حدود هفت ساله ازدواج کردم

از زمانی که پا تو خونه پدرشوهرم گذاشتم متوجه رفتار غیر عادی خواهر شوهرم سدم.دو سال و نیم از من کوچیکتره و من ۲۴سالمه.خانواده شوهرم خیلی خوب و عاقلن.ولی خواهرشوهرم از همون روز اول بهم بی محلی میکرد چون باورش این بود که من باید تک دختر خونه میبودم و الان که عروس اومده ممکنه پدرم توجهش به من کم بشه.در صورتی که پدرشوهرم مرد محترم و عاقلی هست و فوق العاده دختر دوست.خیلی به دخترش بها میده و بنظر من نمیزاره هیچ کسری دخترش تو زندگی احساس کنه.پدرشوهرم با من هم رفتار خوبی داره و بارها به دخترش گفته هر کسی تو قلب من جایگاه خودشو داره و به هیچ وجه کسی نمیتونه جایگاه دیگری رو بگیره...کلا تو این هفت سال با بی محلی هاش ،بی احترامی هاش از خودش فقط کینه تو دل من گذاشته.البته بگم ذات حسودی داره و چون من خونه مادرشوهرم همه کاری میکنم و اون اکثرا خوابه مادرشوهرم بیشتر با من جوره...اونم حسودی میکنه.الان من باردارم .حالم بخاطر ویار شدید بده حدود یک ماهه اومدم خونه پدرم تا ازم مراقبت کنن.خداشاهده تو این یک ماه یه زنگ به من نزده حالمو بپرسه .در صورتی که اکثرا تو محیط مجازی انلاینه.حتی چند بار کارم به بیمارستان کشید اصلا سراغی ازم نگرفته.خبر بارداریم رو شنید گرفتگی صورتش رو کاملا میشد حس کرد.من و شوهرم رابطه خوبی داریم ولی اگر تا الان با شوهرم بحثی کردیم سر خواهرشوهرم بوده.البته شوهرم میگه تو هم مثل خودش رفتار کن و اولین روز عقدمون بهم گفت زیاد با خواهرم گرم نگیر...الان میفهمم چرا اون حرف رو بهم زد...کلا دختر رکی هست راحت به بزرگتر از خودش پرخاش میکنه.ولی شوهر من اثلا اینطور نیست...واقعا ازش دلگیرم.حسادت تا کجا واقعا

آدم ها مجبور نیستن حتما همدیگه رو تحمل کنند

اون از شما خوشش نمیاد ترجیح میده باهاتون ارتباط نگیره 

شما هم ازش خوشتون نمیاد 

چرا اصراردارید ارتباط بگیرید و این ارتباط حتما از سمت ایشون باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آدم ها مجبور نیستن حتما همدیگه رو تحمل کنند اون از شما خوشش نمیاد ترجیح میده باهاتون ارتباط نگیره&n ...

من مدام بهش محبت میکنم

همیشه لبخند رو لبمه.ولی به زور جواب سلامم رو میده.اکثرا با بغض از خونشون میام بیرون.