بچه ها برادرم متولد ۶۶ هست. به خوشتیپ بودن و سطح بالا بودن توجه داره. طوری که همیشه در مورد ازدواج خودش کلاس میذاشت و میگفت من زن بگیرم قطعا فلانه و از فلان خانواده و اینا... دو ساله با یه دختری آشنا شده .منو مامانم رفتیم خونشون دیدیم خیلی سطح مالی پایین .یعنی داغون. فرهنگ داغون. پدرش داغون. خود دختره ۲۴ ساله نه قیافه ای. نه تحصیلاتی. اصلا هنگیم. و مطمئنم اون پسر افسرده میشه تو همچین خانواده ای. حالا موندیم چکنیم. گرچه بماند چندین بار به دختره و مادرش و اینا برخورد کردیم که این زندگی درست نخاهد شد و راضی نیستیم. اما پررو تر از این حرفان. و با زاری و دل رحم کردن برادرم اونو جذب میکنن که یعنی ما خیلی خوبیم و اینا. برادرم هم هنگه انگار نمیدونه چکار کنه. مونده بین خانوادش و دختره
برادر منم همیشه مشست چون مورد توجه همه از هرلحاظ قرار میگیره میگفت دختر سرمایه دار پولدار میگیرن چند مورد خودشون پیشنهاد دادن مصلا چندروز پیش میگفت دختره باباش کارخونه داره دوست داره بهم نزدیک یشه بهم پیام میده این حرفا ولی اسیر یه دختر شده ک میگیم نه ولی مسگه خانوممه😂😂😂هرچی میگیم از هر در میریم میگ این فقط دختر خانواده اش درست حسابی نیستن میگیم دیگ مامانم گفته هرچی خودش میخواد اوایل خیلی گریه میکرد
من جات بودم قفل میکردم و فرار میکردم ولی راست میگی تفاوت فرهنگی خیلی موثره تو ازدواج منم برا پسرم از همین روزها میترسم همیشه میگم کاش یکی باشه هم کفو خودمون باشه 🤕
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم باهاش حرف بزنید و نظرتون رو بگید ولی تصمیم نهایی با خودش باشه، چون اگه با کسی دیگه ازدواج کرد همیشه شمارو مقصر میدونه
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
اصلا رفتار ما و ناراضی بودن ما براشون مهم نیس. پدره هم که هم معتاده و هم ول. داداش دختره هم زندگی در ...
بعضی خانواده ها هستن به عشق بین جوونا بیشتر اهمیت میدن تا مسائل دیگه
حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
همچین آدمای آویزونی قطعا دنبال پول و موقعیتن نه عشق
نمیدونم چی دیدی ازشون که اینو میگی
اگه داداشت راضی نشد ببریدشون پیش مشاور
مشاور خوب البته نه هرکسی