2777
2789
عنوان

دوست حسود

218 بازدید | 12 پست

دوست صمیمی وقدیمیم خیلی حسوده سالهاس اینو فهمیدم ولی چون من وارد حسادت واین داستانا نمیشم و از همین این حسو نمیگه سعی میکنه کنترلش کنه.الان کار به جایی رسیده که برادر من ازدواج کرده و به فاصله یک هفته بدون برنامه قبلی یه دختر پیدا کردن ورفتن خواستگاری برای برادرش.واقعا برام ناراحت کننده هست این حد از حسادت و واقعا برام آزاردهنده هست که دوستم این حسو نه تنها به من بلکه به خانوادم هم داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مورد دیگه به حسادت هییییچ ربطی نداره 

یک هفته هست که بغلت نکردم ، بوست نکردم ، صداتو نشنیدم ، صورت خوشگلتو ندیدم . شیش ماهه که سر پا ندیدمت ، شاداب و سرحال ندیدمت اما میدونم که انتظار یه روزی تموم میشه       https://harfeto.timefriend.net/16460615700562
شما بهتر میدونین😄

نمیدونم مسخره کردی یا نه ولی این مورد هیچ جایی واسه حسادت نداره 

مگه ازدواج کردن برادر چیه که اون بخواد بهش حسودی کنه ؟

یک هفته هست که بغلت نکردم ، بوست نکردم ، صداتو نشنیدم ، صورت خوشگلتو ندیدم . شیش ماهه که سر پا ندیدمت ، شاداب و سرحال ندیدمت اما میدونم که انتظار یه روزی تموم میشه       https://harfeto.timefriend.net/16460615700562
خیلی سخته کات کردن .خیلی به من وابسته هست از نظر عاطفی ولی من دارم آسیب میبینم

دیدی با یکی دعوات میشه بعدش دیگه هیچی مهم نیست؟ راحت باهاش قطع رابطه میکنی و تمام و خلااص

این یه راهه

یه راه دیگه اینه که ازش دوری کنی کم کم ینی اگه بیرون میرید باهم ماهی چند بار بشه کمتر 

بهونه بیار بگو کار دارم نتونستم بیام مهمون داریم کلاس بودم درس دارم خلاصه یواش یواش رابطه اتو کمرنگ کن

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

نمیدونم مسخره کردی یا نه ولی این مورد هیچ جایی واسه حسادت نداره  مگه ازدواج کردن برادر چیه که ...

افرادی هستن که به همه چی حسودی میکنن منم قبلا باور نمیکردن ولی الان نزدیکم هستن و ازدواج برادر که سهله برای یک سانت قد کشیدن بچه دوست هم حسادت میکنن 

دیدی با یکی دعوات میشه بعدش دیگه هیچی مهم نیست؟ راحت باهاش قطع رابطه میکنی و تمام و خلااص این یه را ...

دقیقا دارم میپیچونم ولی خوب حس بدی داره .حس میکنم صداقت ندادم ولی روم نمیشه مستقیم چیزی بگم چون دختر خیلی خوبیه فقط حسودی میکنه بی دلیل وآزار دهنده شده