2777
2789
عنوان

کراتینه مو

474 بازدید | 9 پست

سلام دوستای گل نی نی سایتی 

من موهام پایینش یکم موج داره و دلم میخواد صافش کنم . کراتینه کردن برای مو ضرری داره باعث ریزش مو میشه ؟؟؟ خیلی میترسم موهام تا روی شونه هام هست هزینش چقد میشه ؟؟

ممنون از همتون کلی بوس به کله هاتون 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

سرم مو بزن ماسک مو بزن

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

ن عزیزم‌خیلیم‌موهاتو قشنگ میگنه فک‌کنم ماندگاریش ۸و۹ماه باشه.طرفای ما ۶۰۰و۵۰۰تومنه.البته ب حجم موبستگی داره

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کراتینه خوب نیست ؟؟

چرا خوبع

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
ن عزیزم‌خیلیم‌موهاتو قشنگ میگنه فک‌کنم ماندگاریش ۸و۹ماه باشه.طرفای ما ۶۰۰و۵۰۰تومنه.البته ب حجم موبست ...

اخ جووون پس حتما میرم میکنم هزینش مهم نیست زیاد از جیب من که نمیره از جیب بابام می‌ره😂

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
اخ جووون پس حتما میرم میکنم هزینش مهم نیست زیاد از جیب من که نمیره از جیب بابام می‌ره😂

بیچاره بابا.انشالله شوهرت بده ازدستت راحت شه.البته شوهرلایق

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

سلام بیا یه شماره بهت بدم برو اونجا منم موهام فربود در حد فر آفریقایی آسیب دیده هم بود یعنی پدرمو در می آورد شونه کردنی رفتم پیشش موهام الان صافه صافه خودشم تضمین میده اگه موهات کات بشه هم احیاش میکنه قیمتشم خیلی خوبه مواد اورجینالی که اون میزنه رو هیچ جا برات کار نمیکنه مواد گیاهی که ۵ سال به بالا میگه میشه استفاده کرد .کجا همچین موادی کار میکنن خدایی،موندگاریشم بالای دوساله حتی موی دکلره ای کات میشن کشسانی صددرصد داره هم زنده میکنه تحویلت میده 

09390355271اگر خواستی زنگ بزن حداقل ازش سوال کن