2777
2789
عنوان

بيايد صلوات

16 بازدید | 7 پست

بگيد تا بفرستم

لطفااااا لايك نكنيد چون متوجه نميشم

اگه دوس داشتيد واسه سلامتي منم بفرستيد ممنون

٤٠ روز ميخوام اينكارو انجام بدم

ان شاء الله خدا به همه سلامتي بده آمين

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

ان شاالله به خواسته های دلت برسی ۵۰۰ براتون صلوات میفرستم تورو همسرم که الان تو بیمارستان برای شفا پیدا کردن صلوات بفزستید برلی مامانم که بیماری خاص صلوات بفرستی خوب بشه 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
ان شاالله به خواسته های دلت برسی ۵۰۰ براتون صلوات میفرستم تورو همسرم که الان تو بیمارستان برای شفا پ ...

خيلي ممنونم عزيزم از لطفت🙂

من واستون ١٠٠٠ تا ميفرستم

ان شاء الله كه شفا پيدا كنن عزيزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيلي ممنونم عزيزم از لطفت🙂 من واستون ١٠٠٠ تا ميفرستم ان شاء الله كه شفا پيدا كنن عزيزم

ان شاالله خدا از زبونت بشنوه یا خدا🙏

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
ان شاالله خدا از زبونت بشنوه یا خدا🙏

ان شاء الله 

ان شاء الله خدا مارو قابل بدونه

ان شاء الله خدا بهمون نگاه بندازه

ان شاء الله  ان شاء الله خدا مارو قابل بدونه ان شاء الله خدا بهمون نگاه بندازه

ان شاالله یا خدا یا امام حسین یا قمر بنی هاشم لطفا معجزه کنید لطفا🙏🙏

ان شاالله یا خدا یا امام حسین یا قمر بنی هاشم لطفا معجزه کنید لطفا🙏🙏

ان شاء الله 

ان شاء الله 

ان شاالله🙏🙏😢😭