2777
2789
عنوان

مادرشوهر کثیف

4467 بازدید | 106 پست

سلام

اقا یکی به دادم برسه. همه داستان رو اینجا میگم.

مادرشوهر من یه کمی مریضه انسولین میزنه و چشماش و گوشاش کم بینا و کم شنواست .ولییییی تا دلتتت بخوادددد بچهههه.

به خدا از وقتی پامو میزارم خونشون حالت تهوع میگیرم انقدر خونشون کثیفه . میگی کسی رو بیار تمیز کنه میگه من وسواسی ام!!!

به خاطر کار شوهرم مجبور شدیم ۳ روزه اینجا بمونیم . کلیه هام داره از درد میترکه انقدر نرفتم دستشویی خونشون روزی ۱ بار میرم دستشویی خونشون به خدا انقدررررر کثیفهههههه .گند و کصافت داره از خونشون میریزه .😔😔😔تو اشپزخونشون پر از سوسکه . توی کابینت ها که پررررر از سوسکه . یه سوسک هایی که من تا حالا ندیدم!روی زمین اشپز خونه ام پر از سوسک های فاضلاب به چه گندگی . 

باورتون میشه دیشب داشتم غذا درست میکردم اومدم ادویه بریزم از تو ادویه سوسک افتاد تو غذا؟ به شوهرم میگم ببین ما چقدر سوسک خوردیم .

سالی ۱ بار خونش رو جارو میکشه . انقدر کثیفه همه تنم داره میخواره.

از طرفی دااااااااااااااادددددد میکشه حرف میزنه . من اعصابم ضعیفه اینم تا منو میبینه ۶ بار یه موضوع رو با صدای بلند میگه . خیلییی بچه بازی داره . به خدا ۳ روزه اینجاییم ساعت ۱۲ شب میام تو اتاق تا فرداش ساعت ۵ عصر!!!!

تو بالشتاش جای پر یا پشم پرده ست!!!!الان من سرمو میذارم رو بالشت های مبل!

دارم دیوونه میشم اینجا . بدبختی از هفته ما رو دعوت میکنن شوهرمم دلش تنگ میشه بریم...

من با کلی وسواس و ترس از سوسک باید بیام بمونم تو این اشغال دونی ... چی کار کنم...

حتی الانم تو اتاقم😔😔😔۱۳ ساعته گشنه و تشنه ام و نمیرم بیرون تا فقط حرفففف نزنه . لامصب  پشتتتتت سر هم حرف میزنه اونم با داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهر یا جاری نداری؟

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

تمیز کن

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

این همینه 

شماها نرید یا تو نرو فقط شوهرت بره تو نرو مجبور نیستی حتما همراهش بری یا برو خونه مادرت بمون تا شوهرت بیاد 

چه کاریه وقتی انقدر در غذابی بری اونجا خود ازاری داری مگه !

به شوهرت بگو زنگ بزنه کارگر بیاد براشون تمیز کنه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

خاک تو سرش چه کثیفه  شما یع دستی برسون خونه رو تمیز کن  والا خونه ما همش بوی وایتکس و پودر دستی میده

اهدای عضو =اهدای زندگی !                                           من کارت اهدای عضو دارم 💙                                      من یک دختر شادم  عاشق خانوادمم  من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام   عاشق تئاتر  باله ویلون گلف سینکرونایز    رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم   عاشق مهندسی عمران  دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁