پرشت مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 940 عنوان جواد هاشمی 133 بازدید | 7 پست بچه ها فیلم سیمرغ که جواد هاشمی بازی میکرد به غیر از سال۷۱ چه سالی باز پخش شد تو شبکه ۱ بودکی یادشه؟؟خیلی واس مهمه اگه کسی نمیدونه بره حتما بپرسه 1400/05/02 | 12:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26934 ااا یادش به خیر . من همون ۷۱ میدیدم 😁 وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
پرشت مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 940 ااا یادش به خیر . من همون ۷۱ میدیدم 😁 من اخه متولد ۷۱ هستم اون موقع من نمیدیدم ولی بعدش دیدم اون سال رو میخوام
مامان0مرسانا عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 12342 من اخه متولد ۷۱ هستم اون موقع من نمیدیدم ولی بعدش دیدم اون سال رو میخوام مثله من ما بچه بودیم نشون داد ۸ یا ۹ سالمون بوده قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
پرشت مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 940 مثله من ما بچه بودیم نشون داد ۸ یا ۹ سالمون بوده یعنی چه سالی میشد واست
مامان0مرسانا عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 12342 یعنی چه سالی میشد واست ۷۹ ۷۸ قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.