2821
2789
عنوان

بلاتکلیفم

48 بازدید | 2 پست

من با یه آقایی حدود یکسال خوردی آشنا شدم قصدمون ازدواج بود در مورد آینده و زندگیمون کلی برنامه چیده بودیم   اما حدود دو ماه تا حرف ازدواج میاد میگه :من صحبتشو کردم همه چی به موقعش چرا میخوای دوباره بشنوی ،یا میگه اگه حرف ازدواج تکرار کنی جواب نمیدم،گفتم قصدت مشخص کن من خواستگار دارم ،میگه کسی که با منه به خواستگارش فکر میکنه بدرد من نمیخوره، دوسم داری ده سال صبر کن..

میگه میخوامت اما علنا حرف از آینده نیست فقط اهداف خودشو داره  چند شب پیش که گفت: به خانوادم گفتم من و تو باهمیم ،منتظر بودم  چیزای دیگه بگه اما فقط به پدرش همین گفت ،چت با خواهرش رو فرستاد در مورد من چیز خاصی نبود ،بهش گفتم فکر کنم ۷سال دیگه هم وضعیتمون دعوا شد  گفت :داری با کنایه و نیش حرف میزنی… 

منم گفتم: نوبرشو اوردی، تمام کنیم،سه روزه هیچ خبری ازش نیست ،حس میکنم سرکارم گذاشته بود

خدایا من دقیقا اینجام ....تو کجایی؟؟؟

رابطه نزدیکی دارین عزیزم یا نه

رابطه کاری چی؟

🌸"ﻣﺮﺩ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻋﻘﻠﺶ" ﺑﻨﮕﺮ ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺛﺮﻭﺗﺶ"🌼"ﺯﻥ" ﺭﺍ ﺑﻪ‌ "ﻭﻓﺎﯾﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺟﻤﺎﻟﺶ"🌸"ﺩﻭﺳﺖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻣﺤﺒﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﮐﻼﻣﺶ"🌼"ﻋﺎﺷﻖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺻﺒﺮﺵ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺍﺩﻋﺎﯾﺶ"🌸"ﻣﺎﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺑﺮﮐﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﻣﻘﺪﺍﺭﺵ"🌼"ﺧﺎﻧﻪ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺁﺭﺍﻣﺸﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺑﺰﺭﮔﻴﺶ"🌸"ﺩﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﭘﺎﮐﯿﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺻﺎﺣﺒﺶ"🌼"فرزند" را به "ایمانش" بنگر ؛ نه به وفاداریش"🌸"پدر" و "مادر" را فقط ؛ بنگر !! هر چه بیشتر ؛بهتر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز