2777
2789
عنوان

خانوادگی

52 بازدید | 4 پست

😭😭😭😭😭😭سلام دوستان 

بچه ها من ۵ساله ازدواج کردم شوهرم ۱۰ سال معتاد شیره بوده ولی به ما نگفته به من دروغ گفت 

به بابام گفتم فقط ، خیلی هم کلک بازه از سر این دروغگوییش و کلک بازیش خیلی آسیب دیدم و میترسم بعد ما تو خونه مادرشوهرم میشینیم جاریمم طبقه بالان من شاید ۴ بار شده که از دست اذیتای شوهرم و به خاطر دروغ گویی هاش و اعتیادش بلند بلند گریه کردم و بیشعور و آشغال و عوضی و بروگمشو گفتم من خیلی هوای جاریمو دارم چون مادرشوهرم اینا خیلی باهاش بدرفتاری می کنن دلم براش میسوزه ، حالا جاریم اومده نسشته جلو مادرشوهرم به من میگه یک زن خیلی مهربونی هست که خیلی ادم رو تحویل میگیره  همسایه است و یک فحشا میده وقتی با شوهرش دعوا میکنه ، منو گفت خیلی کلافه ام منم بهش بعدا نشستم گفتم نگا قضاوت نکن شاید اون همسایه هه مشکل داشته تو که از تو خونشون خبر نداشتی که چی بوده من یکی رو میشناختم که شوهرش حشیش مصرف میکرده اینم از بس نمیخواسته آبروی شوهرش بره و گفته خوب میشه به هیچکس نگفته حالا از بس عصبی شده صداش بلند شده و آبروی خودش رفته 

ولی ازش میترسم بره همه جا بشینه بگه من ابنجوری کردم حالا چیکار کنم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
1
100%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱ و۲ چیه حالا؟

هر وعده که دادند به ما باد هوا بود هرنکته که گفتند غلط بود ریا چوپانی این کله را به گرگان سپردند این شیوه واین قاعده رسم کجا بود! این همه لالای خواباندن مابود !ای کاش در دیزی ما بازنمی ماندیا کاش که در گربه کمی شرم حیا بود🖤