لطفا راهنماییم کنین منو شوهرم ده ساله ازدواج کردیم سالهای اول خیلی خوب بود به بعد شوهرم معتاد شد مشکل مالی داشتیم همیشه الان دوماهه ترک کرده خیلی تغییر کرده اما ما سه ساله رتبطه ای نداریم شاید چند ماهی یه بار همشم از طرف اون بوده تا من بعد ترک گفت بهتر میشم اولاش گفت نمیشه و عادیه الانم هر جی میگم نمیشه بازهم ماهی یک باره تا اینجاش من راه اومدم اما الان فهمیدم پو رن میبینه شوهرم عادت به دیدن پو رن نداره دردم اینه اگه سردی از طرف من بود شاید میگفتم حق داره شایدددد اما همیشه اونه که نمی خواد و طفره میره بعد باید بره پو رنم ببینه حالا سوالم اینه چطور رفتار کنم چی بگم و اینکه چطور بگم فهمیدم چون تو گالریش دیدم و سرچ گوگل الانم دو روزه قهریم چون یک ماهه اوضاع مالیش بهم ریخته و من شک دارم بره سر کار و پنهان میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم دباره شروع نکرده چون هر شب جلساتشو میره تو واتس اپم گروه دارن شرکت میکنه پیامهاشو دیشب ...
پس صداش كن و جدي باهاش صحبت كن ، هيچ مشكلي نيست كه با صحبت حل نشه هرجند كه ممكنه طفره بره گوش نكنه با حتي عصباني بشه، بهش بگو كه حدس ميزني فيلم ميبينه و بگو كه تو هم نياز داري و اينهمه مدت به خاطر شرايطش نيازت رو سركوب كردي ولي الان كه همه چي به حالت عادي برگشته توام انتظار داري كه دركت كنه.