2777
2789
عنوان

سیسمونی

168 بازدید | 16 پست

سلام مامانا 

لطفا بگید سیسمونی چیا واجبه واسه بچم بخرم؟ قیمتا خیلی گرونه نمیخوام ریخت و پاش کنم، لطف کنید وسایلی ک ضروریه با جنس خوب و مارک خوب اگه میشناسید لطفا بهم معرفی کنید ممنون، در مورد تخت و گهواره هم بگید لطفا

تخت اگه بتوني دو منظوره بگيري(نوزادي،نوجواني)خيلي خوبه  تا بزرگ ميشن استفاده ميكنن

كرير اصلا نگير كه به درد نميخوره و اسيب به مهره هاي كمر وارد ميكنه  به جاي كرير هم تشك گارددار سايز كوچيك بگير كه هرجا خواستي بري بچه داخلش راحته 

ست پنج تیکه بخر نوزادی ۳ تا زیر دکمه دار بخر ۳ دست از هر سایزی لباس بگیر شیشه شیر بگیر مارکش هم بستگی به خودت دار۶ چون لباس نوزادیا همشون نخ پنبه هستن 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کالسکه وروروئک وکیف همراه بچه

گهواره یاتخت یکدومش ازین تختای گهوارداربخر

یک دست لباس ۲۰تیکه سایزصفریایک

یک دست ۵تیکه

اگ زمستون میاد یه دست لباس گرم وکلاه وپاپوش وقنداق فرنگی

پتو و تشک وبالشت و حوله 

شیشه شیر و پستونک وشیرخشک و پوشک ودستمال مرطوب

یکی دوتا جغجقه 

ازین ترقی های پوشک عوض کن

اگ تابستون دنیامیاد یک پشه بند 

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
تخت اگه بتوني دو منظوره بگيري(نوزادي،نوجواني)خيلي خوبه  تا بزرگ ميشن استفاده ميكنن كرير اصلا ن ...

تشک گاردار واسه بیرون نیس ک 😑تشک توخونس

باید ساک حمل یاقنداق بگیره

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
من تخت پارک گرفتم پسرم تا ۶ سالگی توش،میخوابید خیلی خوب بود بدا من بعدش هم جمعش کردم و گداشتم برا نی ...

جنسش چیه؟ فیمت چند؟

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

کریر رو من خیلی ازش استفاده میکنم وقتی با ماشین میریم بیرون بچمو میذارم توش میذارمش عقب جای بستن کمربند هم داره کمربند ماشین رو هم میبندم براش خیلی راحتم البته بالش کوچولو میذارم توش که گودی زیادش کمر بچمو خسته نکنه 

لباس سایز صفر زیاد نخر بچه زود بزرگ میشه 

تخت هم نوزاد نوجوان بگیر که بعدا بتونه بچت استفاده کنه 

لباس هم حتما از این لباسای زیر دکمه دار براش بخر خیلی راحتن 

گهواره میلادعالیه من چون بچم به گهواره عادت داشت همه جاراحت باخودم میبردمش تخت هم یه جوری بخرتانوجوانی استفادش بشه روروک هم مارک چیکو خوبه وقیمت مناسبه کالسکه هم برامن که اصلا استفاده نشد چون هرجامیرفتم باماشین میرفتیم میزاشتمش توکریرهمراه خودم میبردمش 

وزن اولیه ۷۸وزن فعلی ۶۲وزن هدف ۵۷
چند سال پیش،گرفتم ۳۰۰ مارک چیکو الان قیمت ندارم سایز بزرگ گرفتم سایز کوچیک هم داره 

بعد تا ۴ سالگی عین گهواره تکون میخوره؟

اخه گهواره دخترم کوچک شده دنبال یه چیزیم تا ۴ ۵ سالگی حالت گهواره داشته باشه

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
بعد تا ۴ سالگی عین گهواره تکون میخوره؟ اخه گهواره دخترم کوچک شده دنبال یه چیزیم تا ۴ ۵ سالگی حالت گ ...

بله تکون هم میخوره نه خیلی زیاد یه کمی تکون میخوره 

مرسی عزیزم، چه مارکیه تخت پارکت؟

اگه اشتباه نکنم چیکو هست دوتا سایز داره بزرگ و کوچیک سایز بزرگش خوبه روش عکس پنگوئن داره