2777
2789
عنوان

دلم گرفته

54 بازدید | 10 پست

سلام دوستان شبتون بخیروخوشی مدتیه خسته شدم هرروز عصرتوخونه حوصلم نمیشه بادوستی چیزی میرم بیرون تابگذره دیگ ازاین روال خسته شدم شهرمونم کوچیکه جایی نداره بریم همش تکراری کسی هم تو زندگیمه دیوونش کردم انقد میگم خسته ام قصدش ازدواج باهام همش میشینم گریه میکنم حرص میخورم چون چندوقت دیگ تکلیف دوتامون روشن میشه استرس دارم ببینم چ میشه اگه نشه روانی میشم بخدا نمیدونم چ کنم مشغول شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو بسپار به خدا

بخداهمش توکلم بخداس این شخصیم ک توزندگیمه ادم باشعورو خوبیه ااما من استرس دارم امتحان استخدامیش قبول شه یان اگ نشه بدتر روانی میشم 

بخداهمش توکلم بخداس این شخصیم ک توزندگیمه ادم باشعورو خوبیه ااما من استرس دارم امتحان استخدامیش قبول ...

خدایا خودت کمک کن به این خانم عزیز 

آخه عزیزم شما از الان آنقدر استرس داری چی ازت میمونه برای اون زندگی مشترک 

یه خورده خودتو کنترل کن گلم ، دنیا به آخر نمی‌رسه 

خدا کمک می‌کنه ، سر خودتو گرم کن که کمتر فکر کنی و کمتر استرس بگیری و به اون بنده خدا هم فشار نیاری 

توکل به خدا کن خودش کمکتون می‌کنه 

جز توکل بر خدا،سرمایه ای در کار نیست...    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
  خدایا خودت کمک کن به این خانم عزیز  آخه عزیزم شما از الان آنقدر استرس داری چی از ...

مرسی عزیزم برام دعاکن ازاین حالت خسته شدم دست خودم نیس اون میگه بیابرودکتر ببینم چته بخدانابودشدم سنیم ندارم اون ۲۶سالشه سربازی نرفته تاحالا حالا امتحان نظام داره اگ قبول شه اونجاهم کارش هم خدمتش اگ نشه باید وایسم دوسال بره سربازی این عشق شد بدبختی برامن 

مرسی عزیزم برام دعاکن ازاین حالت خسته شدم دست خودم نیس اون میگه بیابرودکتر ببینم چته بخدانابودشدم سن ...

دعا که چشم حتما.  محتاجم به دعای شما

اما عزیزم عاشقی که اینقدر اه و ناله نداره ،اگر عشقتو میخوای تحملتو ببر بالا  ، می‌دونم سخته ولی شرایط رو با مدیریت و کنترل شده پیش ببری بهتره یا همش ناراحت باشی و نق بزنی و شاکی باشی غصه بخوری؟  اینجوری طرف مقابلتم خسته میشه  کم میاره خودتم از زندگی چیزی نمی‌فهمی  بهترین کار توکل کردنه  و کنترل خودت ،صبور باش تموم میشن این روزا ،ان شاء الله به آرزوهای قشنگت میرسی ، خدا مهربونه گشایش کارها دست خداست آروم باش دلتو بسپار به خودش ،درست میشه🌹

جز توکل بر خدا،سرمایه ای در کار نیست...    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹