2821
2789
عنوان

بلاتکلیفم …

243 بازدید | 18 پست

با یه آقایی یک سال نیم آشنا شدم قصدمون ازدواجه اما جدیدا تا حرف آینده میشه سکوت میکنه یا میگه الان صحبتشو نکن یا میگه اگه حرف بزنی من جوابتو نمیدم از  طرفی میگه واقعا باهات قصد ازدواج دارم از طرف دیگه اینطوری برخورد میکنه ،حتی از پرسیدنشم متنفره ،ما شهرامون دوره   هزار کیلومتر دو فرهنگ متفاوت ،من خواستگار دارم بهش گفتم ،خیلی ناراحت شد گفت من کسی که به خواستگارش فکر میکنه نمیخوام واقعا موندم چیکار کنم 

خدایا من دقیقا اینجام ....تو کجایی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره تو رو از سرش وا میکنه تابلوعه

کات کن سنگین و رنگین تمام

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بگو من باید برای آیندم برنامه بچینم اگه میخوای ازدواج کنیم مطمئنم کن وگرنه شما هم خوب فکر کن ببین ادامه این رابطه برای آیندت چطوره وچه تأثیراتی میذاره 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
رو راست باهاش صحبت کنید اما مشخصه با این حرفا تمایلی نداره

دیشب خواستم حرف بزنم دعوا شد دوباره منم‌گفتم تمام دیگه جواب نداد 

خدایا من دقیقا اینجام ....تو کجایی؟؟؟

عزیزم گول این حرف که قصدم ازدواجه رو نخور  کسی که واقعا قصدش ازدواج باشه یه حرکتی میزنه ..منم دوساله یکی پیگیرمه همشم میگه قصدم ازدواجه ..هربار بهش میگم اول خودتو ثابت کن بعد با اطلاع خانواده ها .گم و گور میشه تا ۶ ماه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز