2777
2789
عنوان

فاز نی نی یارا

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 28 پست
اوکی فقط بهم بگو گزینه مذهبی و گزینه متفرقه(عمومی)دقیقا ب چ معناس؟

نامزدی

تالار عمومی

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
😭منو ازاد کنین 😂😂صبی اومدم دیدم کاربریم نیس🥺نی نی یارای خشن

عقده این عقده ای

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عععع تو چرا پوکیدی دیگه

ای خاهرم دلم برا خوزستان سوخ گفتن نت و اینا اومدم حرف زدم ترکوندن

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
امشب به من تذکر داد گفت توهی نکن در صورتی که یک کاربر دیگ هرچی دلش خواس گفت من یه دفعه جوابشو دادم . ...

بیخیال بابا فرهنگشونو ب نمایش گذاشتن.خیلی شبیه بعضیان😏😄

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ای خاهرم دلم برا خوزستان سوخ گفتن نت و اینا اومدم حرف زدم ترکوندن

اوووو کاربر سیاسی شدی پس

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
عقده این عقده ای

مسئولیتیه ک دارن دیگ☹

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
فکر کنم فتا بهشون تذکر داده.چون این سایت تنها سایت رسمی بدون فیلتره که سریع میتونی نظر بدی.تیغ دو لب ...

جیره خورن پس

اوووو کاربر سیاسی شدی پس

حرف حقه هزارتا بترکه بزار بترکه خودمم بترکم برا حرف حق مهم نیس فدا سر تک تکشون 

والا انگار صاحب سایتن

عزیزم اینجا سایت بارداری و زنان هست برای موضاعات سیاسی و مذهبی طراحی نشده و این بحثها ممنوع و باعث تعلیق کاربری میشه لطفا قسمت قوانین سایت رو مطالعه کنید و رعایت کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

جیره که نمیشه گفت.الان همه شغلا ی جوریا وابسته میشه.بخای نباشی بقول اون زنه باید جمع کنی بری از مملک ...

اوکی ولی از ما نیستن

عزیزم اینجا سایت بارداری و زنان هست برای موضاعات سیاسی و مذهبی طراحی نشده و این بحثها ممنوع و باعث ت ...

پس برای چی گزینه عمومی و مذهبی گذاشتین

عقده این عقده ای

توهین نکنید قبلا عرض کردم این سایت قوانینی داره که برای عضویت باید رعایت کنید نی نی یار هم باید طبق قوانین سایت با کاربرها رفتار کنه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar