2777
2789
عنوان

پدر

100 بازدید | 6 پست

سلام خانومیا 

شاید این حس من گناه باشه اما واقعا دست خودم نیست 

من نمیتونم پدرمو دوست داشته باشم با اینکه اصلا کینه ای نیستم اما نمیدونم در مورد اون چرا اینجوریم

علاوه بر مشکلات اقتصادی الانمون که مقصرش پدرم بود من خاطره پر رنگی از محبتش یادم نمیاد اما تا دلتون بخواد سر حجاب و این حرفا از بچگی دعوا و بی احترامی کرده ...

من به خاطر این حسی که الان دارم دچار عذاب وجدان میشم ...

خو چیه منم بابامو دوست ندارم💔

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وای خدا دلم واسم  کلمهذپدر گفتن و جواب شنیدن با صدای پدرم تنگ شده.از دیشب همش دارم گریه میکنم امروز سرخاک پدرم بودم اونقدر زار زدم اما...دلم واسه ی لحظه دیدنش بوسیدنش.عطر تنش تنگ شده.هر وقت میرم خونه پدرم میبینم جاش خالیه بغض گلومو فسار میده.همیشه دلم خونه.خدا پدرتو پاست نگه داره.قدر همو بدونید.من که باید سرمو رو سنگ قبر پدرم بذارم ب جای اینکه سرمو رو شونش باشه دستش رو سرم💔💔💔

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
ولش کن بابا اون‌بتو‌بدهکاره که برای لذتش تورو بدنیا اورده وقتی از کسی‌خوشت‌نمیاد پس ترکش‌کن‌برای هم ...

فک کن اوایل اصلا پول بیمه نمیداد تا اینکه مادرش مریض شد به خاطر اون رفت تامین اجتماعی پول بیمه داد و به همین دلیل تو سن نزدیک ۶۵ با بیست سال سابقه بیمه بازنشست شد با حقوق سه و خورده ای 

فک کن اوایل اصلا پول بیمه نمیداد تا اینکه مادرش مریض شد به خاطر اون رفت تامین اجتماعی پول بیمه داد و ...

الان ی ادم پیره که هیچی نداره هیچی واسه ماها نذاشته حتی نمیتونه بره دندون مصنوعی برای خودش بذاره اما وقتی جوون بود همه کاری کرد ....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز