خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
اگه غیر مستقیمی که نگران نباش فقط تو نیستی حتی تو زمان قبل از ازاد سازی که ماهانه سود میریختن یه بار برای من واریز نشد و این اخریم ما سه نفریم برای بابام پنجاه واریز شد برای من ۲۰ برای مامانم هیچی
البته احتمالش هست که تو دوره بعدی قبلیو بریزن واست که البته امیدوار نباش😅
مستقیمی یا غیر مستقیم؟ اگه غیر مستقیمی که نگران نباش فقط تو نیستی حتی تو زمان قبل از ازاد سازی که م ...
من مستقیم به کارت خودم . قبلا ۸۰ ریختن . حداقل برم برا دوستم یه کادو بگیرم 😆 تولدشه . تازه گذشته
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
ما۶۰درصدش روگذاشتیم برای فروش ۷تومن برا من ۶تومن برا شوهرم ریختن تقریبا چند درصدشواریزشده؟چر ...
باید ببینی تو اون زمان که گذاشتی فروش ارزش سهامتون چقدر بوده چون من که تو۱۹ میلیون خورده ایی برای فروش گزاشتم ۳۰ درصدمو ۵ واریز شد بستگی به این داره که تو روزی که برای فروش گذاشتی چقدر ارزش داشته سهامت
الانم که دیگ فعلا واریزی نیست تا ببینیم کی بورس سبز میشه
باید ببینی تو اون زمان که گذاشتی فروش ارزش سهامتون چقدر بوده چون من که تو۱۹ میلیون خورده ایی برای فر ...
اونموقع فکر کنم همون ۳۰درصدش ۲۰ملیون بود
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
ایکاش سهام عدالت وارد پرتفوی میشد تا خودمون بتونیم مدیریتش کنیم
سلام!حال همهی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بیسبب میگويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی میگذرم که نه زانویِ آهویِ بیجفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بیدرمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمیدانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازهی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديدهام خانهئی خريدهام بیپرده، بیپنجره، بیدر، بیديوار … هی بخند!بیپرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچهی ما میگذردباد بوی نامهای کسان من میدهديادت میآيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ریرا جان نامهام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت مینويسم حال همهی ما خوب است اما تو باور نکن