2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خیلییییی رو مخمههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 49 پست
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که دعا کن زودتر شوهر کنه تا راحت بشی چون این چیزی که تعریف کردی را ن ...

سلام گلم

ببخشیدسوال خصوصی میپرسم.

شمابچه ازپرورشگاه گرفتید؟شرایطش سخته؟

منم توشرایط سختی هستم.ممکنه چندماه ریگه دکتربهم بگه شمانمی تونیدبچه داشته باشید.

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر شوهر منم خیییییلی بی ادب و گستاخه.با اینکه خانواده مودب و احترامی داره.همش دوست داره دستور بده.مثلا همیشه غذا که تموم میشد اون میشست من آب می‌کشیدم.یه روز که رفتم ظرفا رو بشورم اون نیومد .مادر شوهرم اومد کمک .فوری اومد به مادرش گفت مامان چرا داری تو میشوری.باید این تنها بشوره.بعد رفتم به شوهرم گفتم اومد دعوای کرد وسط دعوا میگه باید بیاد خونمون لباسامونو بشوره و کارامونو بکنه😳😳مثل پیر زنای قدیمیه.با این که مادر شوهرم خیلی مودب و با شخصیته

💖
شاتی کع گذاشتم بخون ببین چجوری با من حرف میزنه دختره بی تربیت 

خوندم 

باید ادبش کنی 

ننش اینجوری بارش اورده دیگه معلومه از اون دخترای بی چشمو رو هست 

رابطتو با خانوادش قطع کن ماهی یه بار ببینشون که یاد بگیرن بچشونو درست تربیت کنن 

ببین فکر کن   مثلا شوهرم میخواد بره سرکار یخورده دیر میشه این برمیگرده میگه ۴ ونیم شداااا ، یا ...

عزیزم اون با ۱۴ سال سنش میدونه مشروب نباید خورد حرف بدی نزده اصلا تو حساس شدی بهش 

یا مثلا ساعت کار داداششو بهش یاداوری میکنه کجای این بده؟؟

ولی اینکه باهاتون بیاد بیرون گردش حرص دراره

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
ببین فکر کن   مثلا شوهرم میخواد بره سرکار یخورده دیر میشه این برمیگرده میگه ۴ ونیم شداااا ، یا ...

از بس بی‌زبونی

وقتی گفت بگو زیاد نخوره باید میگفتی عزیزم ما خودمون میدونیم چیکار میکنیم. تو چون راحت نیستی سری بعد نیا گلم.

عقدی یا عروسی کردی؟

اگه عقدی از الان بدون. هرجور اولش باشی تا تهش همونی

شل رفتار نکن. جواب نده. سرد رفتار کن باهاش تا باهات خودمونی نشه

اگرم خواست دنبال تو و شوهرت بیاد به شوهرت آروم بگو تا یاد نگیری ما حریم و خلوت داریم و خواهرت رو مهار نکنی باهات جایی نمیام. و جدی هربار اومد بپی۰ون و نرو باهاشون. ولی با دعوا نه. هربار یه چیزی رو بهانه کن

اگرم سختته رک بپیچونی اختیار زبونت رو که داری. هرکاری میکنی اطلاع‌رسانی نکن

این تحفه علم غیب نداره که تو باشگاه میری. نگو و تنها برو

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

تو یه چیزایی کاملا حق داری مثل اینکه هی باهاتون بیاد بیرون اما در کل چون ازش خوش ات نمیاد یه سری چیزای عادی رو بزرگ میکنی در حالی که مساله ای نیست و کاملا عادیه

عجب 
به شاتش کار ندارم ولی معلومه پرروعه که میاد وسط زندگی اینا 

به نظر من میخواد دوست باشه با زن داداشش ولی اسی چون نسبت بهش حساس شده حرف زدن اون ب دلش میاد 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
سلام گلم ببخشیدسوال خصوصی میپرسم. شمابچه ازپرورشگاه گرفتید؟شرایطش سخته؟ منم توشرایط سختی هستم.ممک ...

سلام عزیزم نه خواهش میکنم 

نه گلم بچه‌های من از ازدواج قبلی همسرم هستن که خوشبختانه با ما زندگی میکنن 

عزیزم نگران نباش ان شاءالله که خودتون صاحب فرزند میشین اما حتی اگر خدانکرده این اتفاق رخ نداد با توجه به پرونده پزشکیتون روند کارتون راحت پیش میره و اگر اشتباه نکنم کمتر از یکسال صاحب فرزند بشین ، یه مدت شرایط سخت گیرانه‌ای داشتن الان به نسبت بهتر شده شما اگر ملک داشته باشین می تونید بخشی از اون را به نام بزنید و در غیر این صورت ازتون میخوان وصیت نامه محضری بنویسید و یک سوم اموال را بنام فرزند کنید، یکسال اول به صورت سرزده میان به شرایط بچه نظارت میکنن و اگر سن تمییز باشه مشاور از شرایطش با خودش صحبت میکنه، قبل آوردن هم از لحاظ امکانات منزل و داشتن اتاق شخصی و این چیزا بررسی انجام میدن 

تست اعتیاد و سلامت روان هم لازمِ که اونم سریع انجام میشه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
به نظر من میخواد دوست باشه با زن داداشش ولی اسی چون نسبت بهش حساس شده حرف زدن اون ب دلش میاد 

ببین دوستم داره منم خیلی دوستش دارم خیلی هواشو دارم ولی خب یه حس رقابت داره با من خیلی بهم حسودی میکنه رفتم موهامو کوتاه کردم رفت عین من کوتاه کرد ، رفتم ترمیم ناخم هر رنگی میگفتم میگفت میخوام منم اینجوری بزنم ، لباس میخرم میگه منم اینجورس دوست دارم خوبه منم بخرم ، من واقعا دوستش دارم ولی بعضی رفتاراش رو مخمه واقعا خیلی دخالت میکنن 

تو رابطه من و شوهرم خیلی دخالت میکنن

2790
2778
2791
2779
2792