2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خیلییییی رو مخمههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقصیر شوهرته

بگو محکم و جدی برخورد کنه تا وبالتون نشه

خودتم رک بگو من با دوستام میرم باشگاه. توام با دوستاو همسنای خودت برو. با منم دستوری حرف نزن و تو کارایی که بهت مربوط نیست دخالت نکن

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

اییششش لووووس

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

خواهرشوهر منم 6 سال از من کوچیکتره به شدت پرروعه و بی تربیت و زبون درازه البته فقط واسه من بقیه جاها لاله البته میخواستن 15 سالگی شوهرش بدن حتما بلد بوده کا میخواستن تو این سن کم شوهرش بدن

خواهر شوهرای ما هم رو مخمونن😏

خواهرشوهرای من رو مخم نیستن

چون دمشونو قیچی کردم

خیلیییییی اهل دخالت بودن.

الان اونا افتادن دنبال من.جواب سلامشونو بدم انگار برنده المپیک شدن😂😂😂

تقصیر شوهرته بگو محکم و جدی برخورد کنه تا وبالتون نشه خودتم رک بگو من با دوستام میرم باشگاه. توام ...

ببین فکر کن   مثلا شوهرم میخواد بره سرکار یخورده دیر میشه این برمیگرده میگه ۴ ونیم شداااا ، یا مثلا شوهرم مشروب خورد رفتیم مهمونی از کنارش تکون نمیخورد میگفت حالش بد نیشه هی به من میگفت بگو زیاد نخوره ، گفتم بابا ما دوتا ادم بالغ و عاقل حالیمونه چیکار کنیم 

وای عزیزم برا شما خواهر شوهره برا من بردار شوهرمه همسن خودمه ۱۸ سالشه ینی هر جا میریم مثل این توله ها میوفته دنبالمون انقد حرص میخورم شوهرمم میگه چی میشه بچس بهش گفتم اگ از این ب بعد اون بیاد من نمیام هرچند مادرشوهرمم حداقل نمیگه بچه بیا گمشو اینور بزار برن هرجا ک میخان برن

فقط شوهرت میتونه ی کاری بکنه  مثلا میرید بیرون مامانش میگ اینم ببرید شوهرت بگه نمیتونیم  ...

هی گفت منم موندم تو رودروایسی ،میخوام به شوهرم بگم به مامانش بگه خودش باید مراقب خودش باشه من مسیولیت قبول نمیکنم ، دو روز دیگه تو باشگاه یه چیزیش بشه نگن با تو اومو