2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پلیس زن توی ایران قشنگ نیست یجوریه

این چه حرفیه؟

قشنگ نیست؟

پلیس زن،مهندس زن،دانشمند زن...همممه چی میشه فقط آدم باید بخواد و تلاش کنه.

به هم جنستون هم رحم نمی کنید!

پیشرفت کن،مثل برق⚡مثل باد🌪️

دانشگاه افسری خودش ازمون ورودی داره باید ببینیه کیه 

میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...

این چه حرفیه؟ قشنگ نیست؟ پلیس زن،مهندس زن،دانشمند زن...همممه چی میشه فقط آدم باید بخواد و تلاش کنه ...

چون مانوری ندارن تو اینجا، فقط برای دستگیری مجرمین زن ازشون استفاده میشه ولی خارج اینجوری نیست فعالتر هستن 

.                                                                  
خب این استخدامی ها که میگن چیه؟ بدون دانشگاه هم میشه رف

اینجا جواب نمیگیرید،از یه مشاور سوال کنید.توی اینترنت هم توضیح داده فکر میکنم...

پیشرفت کن،مثل برق⚡مثل باد🌪️

[QUOTE=200165736]چون مانوری ندارن تو اینجا، فقط برای دستگیری مجرمین زن ازشون استفاده میشه ولی خارج اینجوری نیست فعالت ...[/QUOTEخب این که به نفع پلیس زن ایرانه

وظیفش آسون تره

کاری نداره😂

نقش داره دیگه حالا تو خیابون دیده نمیشه

مطالعه کردم وظایفشون محدود ب امور بازرسی خانمها و دستیگیری متهم های زن و نهااایتاااا کارهای اداری میشه

ای داد از این دوری و از عشق تو بیداد...🍃
اینجا جواب نمیگیرید،از یه مشاور سوال کنید.توی اینترنت هم توضیح داده فکر میکنم...

میخوام بدونم بعد از استخدام چقدر باید درس بخونم؟

یا دیگه با دیپلم میشه پلیس شد و درس دیگه نداره؟