2777
2789
عنوان

نامه ای به پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمرشون دراز شده

نه فکر نکنم شب بوده باشه...

اخه وقتی بهم‌گفتن دیگه بابات بر نمیگرده

تو خواب انقدر جیغ زدم که از خواب پریدم،وقتیم پریدم ساعت ۹ صبح بود

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
منم پدرمو تو 19سالگی از دست دادم متاسفانه دو سال درگیری بعدش کم کم میپذیری خدا رحمتشون کنه گل🖤

خیلی سخته خیلی من دو سال پیش برادرمم مرد اندازه صد سال گذشت برام

نه فکر نکنم شب بوده باشه... اخه وقتی بهم‌گفتن دیگه بابات بر نمیگرده تو خواب انقدر جیغ زدم که از خو ...

به دلت بد راه نده   

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
خیلی سخته واقعا ولی تصورش از خودشم سخت تره خدا به ادم صبر میده ولی منم نمیدونم قراره چی بشه امروز چن ...

الهی بگردم

فردا خاک سپاریشه؟کِی فوت کردن😭😭

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
خیلی سخته خیلی من دو سال پیش برادرمم مرد اندازه صد سال گذشت برام

ای بابا😞

ایشالا یه مرد خوب نصیبت بشه یه بخت بلند که تکیه گاهت بعد از خدا باشه عزیزم😞🖤

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

روحشون شاد😭😭😭😭خیلی سخت چون مادرمو از دست دادم وقشنگ حرف دلتو میفهمم جایگاهشون بهشت الهی

واینکه با دل شکستت برای شفای پدرمنم دعاکن تنها امیدم پدرمه اک اونم سه ماهه مریض😭😭😭

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺

خدارحمتشون کنه عزیزم🖤🥀

منم تو غمت شریک بدون 🙏🏻🙏🏻🙏🏻خیلی ناراحت و منقلب شدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻امیدوارم خدابرات صبر روزی کنه سوره ولعصر بخونین🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدابیامرزشون روحشون شاد 

پدر نداشتن سخته انگار پشتت خالیه نبودشو همیشه و همه جا حس میکنی😭

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡