2777
2789
عنوان

عکس مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 36 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر مثل خواهر بگم اینا خیلی قدیمی شده و از اوناست که یکی دوسال بعد از چشمت میفته چون خیلی شلوغه

برا خودم نمیخوام خواهرم میخواد بخره

شما یافت آباد میشناسین مبلاش خوبه؟

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

دختر این داخل ات اشقال پرشده پارچشم همینطور

من برا جهزیم رفتم ازجلو دیدم ب ولله توشون پارچه خورده و هر چی دم دستی بود میزدن

بعد با قیمت کمو کفیت بالاااااااا تبلیغو فروش ب مردم

براهمین دیگ نگرفتم اراون کارگاه

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
کاش نخرین، اینهمه مدل های جدید و شیک، واقعا این منبت کاری ها هم استفاده درست نداره هم قدیمی شده

برا خودم نیست

میخوام ببینم یافت آباد جنساش خوبه یا ن؟

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
دختر این داخل ات اشقال پرشده پارچشم همینطور من برا جهزیم رفتم ازجلو دیدم ب ولله توشون پارچه خورد ...

بقیه مبلا هم معلوم نیست ک توش چی ریختن😂

یافت اباد خوبه تنوعش خیلیه و الان خیلی مدل های جدیدتر و شیک تری اورده

پس قیمتاش الکی نیس دیگه؟

بقیه مبلا هم معلوم نیست ک توش چی ریختن😂

یس اما اما

من شوهر خاهرم گف موقع کردن بزنگ بیام اونجا تمام وقتم اونجام جلو چشم پرمبکنی 

الکی چل تومنو نگیرازم

خعلبا زیربار نرفتن رو شد دسشون

اما یکی گف حتما قرارس  بعد پرکردن نصفبعدی هزینه رو بدن 

جلو چششپرکردن انقققققققد خوبه مبلاش

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

مبل سلطنتی برای خونه‌ی بالای ۲۰۰ متره

و با احترام به سلیقه دوستان از نظر من طرح این برای عهد ناصرالدین‌شاه هست

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

ریزینه پایشم پلاستیکه درکل واسه مهمونی خوبه نه اینکه بچه هابپربپرکنن یا جابه جا

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲