2789
گل خاصی باید ببریم

نه یه دسته گل ببندید نمیخواد زیاد گرون بلشه فعلا دخترو پسر قراره بپسندن همو،،

ولی اگه دخترو اصلا اصلا ندیدین خودتو مادرت بعداز ظهر برین هرچی باشه معیار داداشتو میدونین دیگه اگه 50 درصد از هرلحاظ پسندیدین دفعه بعد با پسر برین

چون همون اول با پسر برین بعد نه خودتون بپسندین نه پسر دختر دلش ممکنه بشکنه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
هیچی میری خواستگاری با گل با پسرتون بعد اگه پسرتون پسندید شما هم خـنوادشو پسر یه اشاره میکنه شماکه خ ...

نگاه فقط دیده میگه بریم خواستگاری ولی غریبه هست ما بریم خونشون نمیگن واسه چی امدین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب نمی دونیم تازه اولین بار هست کمک کنید 

اگر خواستگاری رسمیه دامادم باید مرتب و اتو کشیده باشه اما اگر فقط میخواین دختر رو ببینین بهتره داماد نباشه 

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
خنواده داماد مثلا می تونن برن خونه عروس بعد تازه بگن که می خواهیم دختر شما رو خواستگاری کنیم میشه&nb ...

ن باید زنگ بزنین یا دم در قرار بذارین برا بعد سرزده ک نمیشه رفت خونه کسی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
نه یه دسته گل ببندید نمیخواد زیاد گرون بلشه فعلا دخترو پسر قراره بپسندن همو،، ولی اگه دخترو اصلا اص ...

تو واردی پس این طوری هست اها پس به مامانم باید بگم بعد اقا نگاه اونجا غریبه هست نمی گه شما کی هستین باید واسش توضیح بدیم

نگاه فقط دیده میگه بریم خواستگاری ولی غریبه هست ما بریم خونشون نمیگن واسه چی امدین

تماس میگیرین با مادرش هماهنگ میکنین که برا خواستگاری میخاین برین خونشون..ایشون شرایط پسرو میپرسه شما جوابشو میدی بعدشم شما شرایط دخترخانوم که سنش و تحصیلات و شغلشه میپرسی بعد میگه فلان روز تشریف بیارین بعد میرین خواستگاریش جلسه اول دست خالی هم میتونین برین ولی اگه پسرو دختر همو پسندیدن دفعه بعد گل و شیرینی میگیرین میرین صحبتای اساسی و رسم و زسوماتو صحبت میکنین.

هان . ببین کاری نداره که . از داداشت معیار هاشو بپرس وقتی دختر خانم رو دیدی مقایسش کن . بقیه سوالا ر ...

مامانم زیاد وارد نیست ماشاالله داداشم از بس هول شده نمی دونه چه کار کنه

عزیزم وقتی برادرت دیده یعنی از  ظاهر پسندش کرده

قبل اینک برید خونشون وکلا بیان کنید این موضوع رو ،یه نفر رو بفرستید تحقیق کنن 

اگر مشکلی نداشت یه روز خودتون و مادرتون برید خونشون و اونجا بیان کنید برای خاستگاری امدید، حتما یه بار با مادرتون یا خواهرتون برید ولی داداشت نیاد

بعدش اگر همه اینا اوکی شد دفعه بعدی برادرت و پدرت رو هم ببرید

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

پسرتون دیده؟؟؟

خب نه بر ماهم نیش اومده میرین دم درشون درمیزنین با مادرت میگین اگه موقعیت دارین مزاحم شیم برا امرخیر اگه گفت اختیاردارین برین تو اگه  من من کرد خب شاید شرایط جور نیست فعلا بگو پس یه وقت بدین مزاحم شیم اگه گفت از طرف می اومدین بگو شما وقت بدین ان شاءالله عرض میکنم

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
تو واردی پس این طوری هست اها پس به مامانم باید بگم بعد اقا نگاه اونجا غریبه هست نمی گه شما کی هستین ...

کاش شمارشوداشتین،اگه ندارین همون دم در که گفتم خوبه