2777
2789
دندون درد درهفته ۲۸ بارداری دیگه ببین چی میکشم

وای چه وحشتناک. من تمام دندونام بعد زایمان دونه دونه خراب شدن عصب کشی کردم روکش کردم همه رو 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وای چه وحشتناک. من تمام دندونام بعد زایمان دونه دونه خراب شدن عصب کشی کردم روکش کردم همه رو 

حداقل این ۱۲ هفته مونده به زایمان درد نمیگرفت بیشتر عصبیم کرده . شوهرمم میکه پول دندون پزشکی ندارم ببرمت

برنامه نی نی سایت برنامه کاربردی درهمه ی زمینه ها
حداقل این ۱۲ هفته مونده به زایمان درد نمیگرفت بیشتر عصبیم کرده . شوهرمم میکه پول دندون پزشکی ندارم ب ...

طلا اگه داری بفروش دندونتو درست کن

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
عه خیلی بده بخدا  🥺🥺🥺

از شانس من شوهره هم میگه ماشینم خرابه مگه سالم بود منو کجا میبردی. از خونه بیزارم الکی صبح و شب میکنم شب و صبح

از شانس من شوهره هم میگه ماشینم خرابه مگه سالم بود منو کجا میبردی. از خونه بیزارم الکی صبح و شب میکن ...

اره بخدا همش  سکوت میکنم حصولم ندارم با کسی حرف بزنم 🥺🥺. قرار شنبه برم.    روان پزشک🥺🥺

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
 اره بخدا همش  سکوت میکنم حصولم ندارم با کسی حرف بزنم 🥺🥺. قرار شنبه برم.    ر ...

من کسی رو تدارم باهاش حرف بزنم شوهرم  الکی پیشمه .  درنقش هست

من کسی رو تدارم باهاش حرف بزنم شوهرم  الکی پیشمه .  درنقش هست

ایخدا. الهی بمریم برات 🥺🥺🥺. بخدا منم مث تو. هستن ها ولی اونیکی  باید باشن نیستنو نمیشن برام 😑😑

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....