2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بارداری ؟؟؟؟

منم پارسال دکتر تو سونو گفت تنبلی خفیف دارم در صورتی که چهار سال پیش زود باردار شدم و نداشتم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

من از روزی که برای اولین بار پریود شدم خیلی نامنظم بود و سالی چندبار میشدم فقط بنابراین نتیجه می گیریم از اول تنبلی داشتم.

البته ارثی هم هست من طرف مادرم همگی تنبلی تخمدان دارن

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕
من نمیدونم ک کی مبتلا شدم فقط ماه پیش رفتم سونو گف تنبلی تخمدان داری ک زیاد مهم نیس 😐

پریودتون منظمه ؟؟

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

شاید خفیف هستش تنبلیت

من از اول داشتم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

شما بارداری ؟؟؟؟ منم پارسال دکتر تو سونو گفت تنبلی خفیف دارم در صورتی که چهار سال پیش زود باردار شد ...

نه گلم اقدامم

تنبلی ندارم برام سوال شد که از اول پریوداشون نامنظم بوده یا بعدا شده

از اووووول

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
من از روزی که برای اولین بار پریود شدم خیلی نامنظم بود و سالی چندبار میشدم فقط بنابراین نتیجه می گیر ...

شما بچه دارید ؟

حالا جالب اینجاس به تازگی سونو دادم (۲۳م) و دکتر گفت تنبلی خفیف داری و اصلا جای نگرانی نیس! گفتم والا من حس میکردم اصلا تخمدان ندارم😐😂

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕