2777
2789
عنوان

اقدامیا ی عزیز

390 بازدید | 70 پست

سلام عزیزا کیا اقدام هستن؟چه مدته ؟من خودم ۶ ماه اما خبری نیست ، الانم ۱۰ روز مونده به موعدم زیر دلم درد میکنه تیر میکشه نمیدونم باردارم یا علائم قبل پریوده! علائم بارداری چیه؟ممکنه درد تخمدانهام علامتش باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلی جان به علائم قبل بارداری اصلا نمیشه بسنده کرد چون اکثرش با علایم پریود یکیه 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

من اقدامی نیستم ولی ناخواسته باردار شدم، دو سه روز قبل از موعد پریودیم، تخمدان هام مخصوصا تخمدان سمت راست بشدت تیر می‌کشید فکر می‌کردم میخوام پریود بشم ولی بعدا فهمیدم باردارم، هنوزم درد دارم

من اقدامی نیستم ولی ناخواسته باردار شدم، دو سه روز قبل از موعد پریودیم، تخمدان هام مخصوصا تخمدان سمت ...

منم اتفاقا تخمدان سمت راستمه خیلی انگار سوزن میزنن بهش خدا کمک کنه 

تست بده چون متسفانه عاائم پریودی کپی بارداریه

بله دقیقا حالا منتظر میمونم تا موعدم نمیخوام الکی دلخوشی بدم به خودم بخوره تو حالم انقدری که نمیتونم ببخشید با همسرم رابطه داشته باشم دلم انگار میخواد پاره بشه

منم بیش از ۳سال و نیم هست ک اقدامم ولی نشده ،دیگه نمی‌دونم چکار کنم،ی بارم آی یو آی کردم ولی نشد ، برام دعا کنید 

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم