2777
2789
عنوان

خانوم های با تجربه کمکم کنید

247 بازدید | 29 پست

سلام 

به دلیل کتک خوردن از همسرم امدم خونه پدرم،تقریبا یه هفته میشه ،و توی این مدت اصن همسرم هیچ سراغی ازم نگرف،چون شرمنده بود یا هرچی 

شایدم فلن رفته تو غار تنهایش ک راحتتر برا زندگیش تصمیم بگیره

این مدت کتاب مث یک زن رفتار کن،مث یک مرد فکر کن خوندم فهمیدم اشکال کارم چی بود

ولی الان موضوع اینه ک میخام شما با تجربه ها بهم بگید بعد اینک همسرم آمد چه برا طلاق چه برا ادامه زندگی بهترین کار چیه؟

۷ساله ازدواج کردم

یه دختر۴ساله دارم

علت دعوامون ک منجر به کتک خوردن من شد

این بود ک همسرم همیشه منو به زور خونه پدرش میبره ولی این بار با قاطعیت گفتم نمیام و تنها برو یا اگر میخای باهم بریم بمون هفته بعد بریم

گوش کن من با اینکه بشدت خانواده شوهربدی دارم و همیشه زجرم دادن ضربه زدن اوایل خودم شوهرمو بلند می کردم به زور که بریم خونشون هروقت از سرکار میاد بهش میگقتم زنگ زدی به خانوادت احوال بپرسی اینقدددددر این کارو کردم که الان نتیجشو میبینم هم خانواده شوهرم فهمیدن اشکال از خودشون بوده هم شوهرم میگه زنم بی احترامی که نکرده هیچ درمقابل کارهای فجیعی که کردن خانومی کرد. همیشه اینو بدون قطع رابطه بدترین انتخابه. بمون و برو و با پنبه سر ببر.... من خانواده شوهرم مشهور خاص و عامن تو ظالمی و بد ذاتی و....

گوش کن من با اینکه بشدت خانواده شوهربدی دارم و همیشه زجرم دادن ضربه زدن اوایل خودم شوهرمو بلند می کر ...

میدونی فهمیدم ک نباید مستقیم مخالفتمو اعلام کنم

ولی الان دلخوریم اینه ک چرا باید ارزش من انقد پیش همسرم کم باشه ک دس روم بلند کنه

و بدترین کاری ک میتونست بکنه همین بود 

حمله کردن ب من درس موقعی ک دخترمو تو آغوش داشتم 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد بوده قبول دارم ولی ازین به بعد بساز سیاست داشته باش

منم از شما با تجربه ها همینو میخام بپرسم

وقتی همسرم امد خونه پدرم و تصمیمشو گرفته بود چه جدایی باشه چه ادامه زندگی

اون موقع من باید تصمیم بگیرم 

چ تصیمی ؟

و اولین بارش نبود کتک زدن تقریبا سالی ۴بار این اتفاق میوفته ولی من همیشه کوتاه میومدم و کاری ک میخاست رو انجام میدادم 

ولی با این بار دیگ نمیخام مث گذشته ببخشم 

دیگ نمیخام اجازه بدم کسی شخصیت منو به سخره بگیره 

و بدن منو مورد آزار و اذیت قرار بده

منم از شما با تجربه ها همینو میخام بپرسم وقتی همسرم امد خونه پدرم و تصمیمشو گرفته بود چه جدایی باشه ...

فقط دلیل این چیزا مشکل رفتن به خونه پدرشه یا چیز دیگه ای هم هست؟ چقدر میری اونجا؟ چرا دوست نداری بری؟ در مواقع دیگه اخلاق شوهرت چطوریه

فقط دلیل این چیزا مشکل رفتن به خونه پدرشه یا چیز دیگه ای هم هست؟ چقدر میری اونجا؟ چرا دوست نداری بری ...

میدونی نمیخام بد خانواده همسرمو بگم 

چون ب این نتیجه رسیدم اگر همسرم باهاشون موافق نباشه حالا هرچی مادرش و خواهراش تلاش کنن برای بد جلوه دادن من موفق نمیشن 

پس اگر همسرم همراهم باشه نقشه هاشون بی نتیجه اس

ولی موضوع اینه ک درخاست های مالی زیاد از همسرم دارن و میدونم ک پنهانی همسرم کمک زیادی میکنه علی رغم اینک خودمون مستاجر هستیم

ولی نمیتونم مخالفتی کنم چون بازم کتک پایان کارم میشه 

پس در مورد مسایل مالی با خودم کنار امدم و گفتم اشکالی نداره ب روی خودم نمیارم ک اطلاع دارم از پنهونکاری مالی ک انجام میده

ولی من دوس دارم اخر هفته ها با هم باشیم 

ولی اون اخر هفته ها بیشتر مایله کنار خانواده اش باشه 

در ضمن یه چیز دیگم در مورد همسرم هس ک این همه حامی خانواده اش هس اینه ک همه تو خانواده به حرفش هستن البته فقط به ظاهر ینی مادرش و خواهراش ازش نظر میخان ولی اخر سر کاری ک میخان رو انجام میدن بدون اینک همسر من ناراحت بشه ازشون 

بعد اگر من همون کارو انجام بدم تهش کتک میشه

با یه مثال توضیح میدم

همین مشکل نرفتن خونه پدر شوهر

خواهر شوهرام کل تعطیلات عید ۲۰درصد خونه پدرشوهراشون میرن و باقیش پیش مادرشون میمونن

ولی نوبت من ک میشه من باید برعکس عمل کنم ینی ۲۰ درصد فقط پیش مادرم باشم

میدونید هیچ وقت خانواده همسرم مستقیم بهم نگفتن باید وقتتو با ما بگذرونی ولی غیر مستقیم به همسرم میگن ک عروس خوب باید اینجوری باشه 

و همسرم هم انتظار زیادی داره

میدونی نمیخام بد خانواده همسرمو بگم  چون ب این نتیجه رسیدم اگر همسرم باهاشون موافق نباشه حالا ...

ببین ی چیزی بهت بگم من همسرم با منه اما باز هم حریفشون نمیشیم... فکرنکن اگر باشه همه چی اکی هست. مثلا امروز ماهم پیش پدرمادرم ییلاق بودیم ولی ایتقددددددر اونا به ما زنگ زدن که بیایین ما نگفتیم کجاییم گفتیم خونه ای ایم اینقققفدددددر زنگ زدن مجبور شدیم بریم اونجا....بیخود نشسته بودیم قیافشونو کارای مصخرفشونو غیبتاشونو حسودی هاشونو به غریب و آشنا ببینیم.... ببین درکل باید یه نقطه اشتراکی پیدا کنی و درست کنی.در کل سخته خیلی سخته ماکه همش تو استرس هستیم. سه سال پیش ما شمال رفته بودیم زنگ زدیم بهشون گفتیم همونجا و وقتی برگشتیم قیااااااامت کردن مارو بیرون کردن دااااااد و بیداد.... جوری که من حمله عصبی گرفتم چندهفته بستری بودم و سالها درگیر تنگی نفس عصبی بودم...

میدونی نمیخام بد خانواده همسرمو بگم  چون ب این نتیجه رسیدم اگر همسرم باهاشون موافق نباشه حالا ...

خوب توهم به خنده رفتار خواهرش ومادرش بگو مردا گاهی اوقات نمبینم اما نمیشه مستقیم گفت چون غرور براشون میداره وکالت تدافعی میگیرن با خنده بگو ببین چقدر مادرت از داماد شانس آورده دخترانش هروز پیششن و نمیرن خونه پدر شوهر بازم عزیزم و مادرتم بعد میگه عروس خوب خوب دخترانش الان بدن بعد بخند و ببوسش وتموم کن کشش نده پرحرفی بده کوتاه بزن به هدف

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
خوب توهم به خنده رفتار خواهرش ومادرش بگو مردا گاهی اوقات نمبینم اما نمیشه مستقیم گفت چون غرور براشون ...

همین کوتاه زدن به هدف توی کتاب خیلی زیبا یاد گرفتم

ولی بعد اینک همسرم از غار تنهایش امد بیرون و بالاخره امد خونه پدرم و تصمیمشو گرف

اگر طلاق خاست ک قبول میکنم چون میدونم ویژگی‌های مرد من بودنو نداره  و نمیخاد تغییر کنه

ولی اگر خاست ک برگردم 

چقد بهش سخت بگیرم؟

چه چیزهای ازش بخام؟

همین کوتاه زدن به هدف توی کتاب خیلی زیبا یاد گرفتم ولی بعد اینک همسرم از غار تنهایش امد بیرون و بال ...

من نمی‌دونم شوهرت چ خوبی ها و چ بدی هایی داره خودت بهتر میدونی ولی میتونی تعهد بگیری و زودم وا ندی باهم حتما حتما مشاوره برین اما قبلش خودت برو و ترجیحا خانم باشه همه مشکلات بهش بگو و بهش بگو با همسرت میری پیشش بعد به همسرت بگو وباهم برین پیش مشاور تا مشاور روشنش کنه بعدم با سیاست تر رفتار کن 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

ببخشید ک تگ تون کردم 

ولی غیر از شما کس دیگ تو این شرایط خاص نمیتونس بهم کمک کنه 

باید قبل تگ کردن اجازه میگرفتم 

الان خیلی گیجم 

بهم کمک کنید عاقلانه تصمیم بگیرم

@roya_am        

@اوپرا    

@گلبوته__خانوم        

@دختر_گرانبها        

میدونم هیچ تعهدی ب من ندارین ک بخاین جواب بدید 

اگر پاسخ دادین خیلی مچکرم یا حتی اگر متوجه نشدید ک من تگ تون کردم چون میدونم خیلی سرتون شلوغه چیزی از محبوبیتتون پیش من کم نمیکنه☺️😘🌹

منم از شما با تجربه ها همینو میخام بپرسم وقتی همسرم امد خونه پدرم و تصمیمشو گرفته بود چه جدایی باشه ...

کتک خط قرمز زندگی هست

بگو چرا کتک می‌زنی و چرا جلوی دخترم رفتاری داری که تربیت اشتباه باشه؟ 

سر اومد زمستون...