2777
2789
عنوان

مگه این‌ غذا بده؟

177 بازدید | 20 پست

باردارم،امروز ناهار سیب زمینی ابپز گذاشتم با سالاد،شوهرم از سرکار اومد کلللللی غر و دعوا که این چیه درست کردی،مگه چشه😔گفت نه واسه تو میگم چون باید مقوی بخوری،خوب هر روز که نمیشه غذای مفصل و گوشت و مرغ😔

بگو برای بچہ سیب زمینی خوبہ 

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

مردا از سیب زمینی اب پز خوششون نمیاد و به عنوان ناهار حسابش نمیکنن

همون سیب زمینیو اگه سرخش میکردی الان دست و روتم ماچ میکرد😂😂

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا موقع بارداری خیلی وقتا در توان آدم نیست چلو گوشت بپزه!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بابای من سیب زمینی و نون روغنی رو غذای کامل میدونہ راست ھم میگہ بہ این خوش مزگی☹️😘😂

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

منم ی روز غذای چهار پنج روز رو میپزم کل هفته همون غذاست، خدایی بارداری حالی نمیزاره واسه آدم

من ب جاش آجیل و خرما و این چیزا می خورم 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
مردا از سیب زمینی اب پز خوششون نمیاد و به عنوان ناهار حسابش نمیکنن همون سیب زمینیو اگه سرخش میکردی ...

😂😂😂دقیقا راست گفتی چرا سیب زمینی آب پز دوست ندارن!!؟؟

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

بگو حالا تو شام برام یه غذای مقوی بپز 

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌