2777
2789
عنوان

چیدمان خونه

191 بازدید | 10 پست

سلام دوستان عزیز

من واسه خرید و چیدمان جهیزیه از شما نظر میخوام 

بیاید عکس چیدمان جهیزیه یا کلا نظری ایده ای چیزی دارید بهم بگید

همچنین راجع به خریدن یا نخریدن یه سری اقلام جهیزیه 

کلا فکر کنید جهیزیه خودتون رو میخواهید بخرید دیگه 

بوس بوس

سلام مبارک ازدواجت باشه عزیزم

بنظرم هرکاری میکنی و هرچیزی میخری جنس خوب بخر ولی کم،دیروز  فیلم یه جهیزیه دوستم برام فرستاد مال خواهرش بود ۶دست قابلمه داشت اونم قابلمه جنس خوب که حداقل هر دستی۲تومن هست الان کمه کم  ولی مثلا مبلمانش جنس ارزون و قدیمی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام مبارک ازدواجت باشه عزیزم بنظرم هرکاری میکنی و هرچیزی میخری جنس خوب بخر ولی کم،دیروز  فیلم ...

قوربونت برم عزیزم اخه مثلا جنس خوب تو ماشین لباسشویی و یخچال اینا میشه خارجیا  که قیمتش سر به فلک میکشه و مجبورم اونجوری تو بقیه پیزا جنس ارزون بردارم

قوربونت برم عزیزم اخه مثلا جنس خوب تو ماشین لباسشویی و یخچال اینا میشه خارجیا  که قیمتش سر به ف ...

من همه چیمو ایرانی خریدم تا الانم خوب کار کردن.دور و بریامم همینطور

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
من همه چیمو ایرانی خریدم تا الانم خوب کار کردن.دور و بریامم همینطور

ماشین لباسشویی و یخچال فریزر رو پارس خریدم.خودم هفت سال خواهرشوهرم۱۵سال داریم خوبن.البته الکترواستیل یه کم گرونتره میگن اون بزرگتره بهتره.ولی پارس هم خدایی راضی‌ام.

گاز هم تکنوگاز خریدیم هممون.خوبه.

چرخ گوشت و آبمیوه‌گیری و این چیزا هم پارس خزر

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟

ماشین ظرفشویی نخریدم.

ظرف و ظروف هم به اندازه بخر.ما چون مهمونیای سنگین داریم مجبور شدم ظرف زیاد بخرم. اما همشون کاربردی‌ان. نرفتم بوفه بخرم که خداتومن ظرف برای دکوری بذارم توش.بجای بوفه دوتا تابلو یا مجسمه یا گلدون بخر

چه برندی؟

منم قبل از گرونی ها اکثر وسایلم رو ایرانی خریدم راضی هم هستم بالاخره باید از تولید ملی حمایت کرد مثلا یخچال آیسان ، سرویس چینی زرین ، سرویس گرانیت زرساب ،چرخ گوشت و آبمیوه گیری پارس خزر ، پارچه مبل مونترال ساخت ایران ،فرش نگین مشهد ،کریستال جی سی سی و...

روز تویی روزه تویی حاصل دریوزه تویی ... آب تویی کوزه تویی آب ده اینبار مرا