2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑💔

شما همون  شخصیت عصبی هستید؟؟؟. من با شما حرفی ندارم 👊😂

همان شخصیت مهربان کافیست🙏😍

من یه پسرم. کارم شاد کردن دل  و خنداندن آدماست.💖💖 برام دعا کنین در این مسیر موفق بشم . 
شما همون  شخصیت عصبی هستید؟؟؟. من با شما حرفی ندارم 👊😂 همان شخصیت مهربان کافیست🙏😍

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂💫:/

۱۵ سالمه :)مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂💫:/

خب تو انگار همون شخصيت مهربانی . خب من برم دیگه . بخوابم شاید حالم خوب شد مگه میشه همچین چیزی دو شخصیت در یک کاربری

من یه پسرم. کارم شاد کردن دل  و خنداندن آدماست.💖💖 برام دعا کنین در این مسیر موفق بشم . 
خب تو انگار همون شخصيت مهربانی . خب من برم دیگه . بخوابم شاید حالم خوب شد مگه میشه همچین چیزی دو شخص ...

اوکی😂😐:\

اوکی😂😐:\

تنظیمات من بهم خورده بود الان دیگه یه شخصیت شدی. از دست این قطعی نت به خاطر این بوده شاید نی نی سایت هم تنظیماتش بهم خورده بود.

تنظیمات من بهم خورده بود الان دیگه یه شخصیت شدی. از دست این قطعی نت به خاطر این بوده شاید نی نی سایت ...

نع درسته😑

🤕 اینجا دیگه سمی شده باید برم یه سایت دیگه . من در سرزمین عجایب#  

😂😂😂😂😂😂بای :/

ب سرزمین جدید خوش اومدی :|