2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شورشو در آوردن دیگه روانیا الکب این همه نت حروم کردم دانلود کردم ببینم تهش چی میشه تهش هم که این شد 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
طنزاشونم همه جلف و مسخره هست 

😂 واقعا چرا دیگه سریالی در سبک خانه به دوش تولید نکردن . 😪 همه سریال ها شده اشراقی گری و دور از زندگی مردم 

من یه پسرم. کارم شاد کردن دل  و خنداندن آدماست.💖💖 برام دعا کنین در این مسیر موفق بشم . 
😂 واقعا چرا دیگه سریالی در سبک خانه به دوش تولید نکردن . 😪 همه سریال ها شده اشراقی گری و دور از زن ...

اره دیگه با این کاراشون هیچکس حاضر نیست فیلم و سریال ایرانی ببینه همه میرن خارجی میبینن نه سانسورش میکنن نه اینجوری بدون اینکه داستان تموم بشه سریالو تموم میکنن خاک تو سرشون

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
اره دیگه با این کاراشون هیچکس حاضر نیست فیلم و سریال ایرانی ببینه همه میرن خارجی میبینن نه سانسورش م ...

آره مثل دراکولا معلوم نی چی شد 😂😐👊

من یه پسرم. کارم شاد کردن دل  و خنداندن آدماست.💖💖 برام دعا کنین در این مسیر موفق بشم . 
خوبع ک

کلا  فیلم در ژانر درام و عشق و ... نمیبینم

فقط ترسناک و طنز هر دو ژانر عاشقشونم😍😍

کلا  فیلم در ژانر درام و عشق و ... نمیبینم فقط ترسناک و طنز هر دو ژانر عاشقشونم😍😍  

خا به کتف چپم 😐

ببین 

۱۵ سالمه :)مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!
اوه ترسناک :/

بله . پشتم پُره چون پیش مامانم می‌خوابم با خیال راحت نگاه میکنم ترسناک😌😌