2777
2789

من دانشجوام ،۲۰ سالمه ،دربه در دنبال کارم ،هر جا میرم حداقل حداقل ۳۰۰ تومان ازم سرمایه میخوان واسه ثبت نام و اموزش و این چیزا ولی بخدا من صفر صفرم 

ازتون خواهش میکنم خواهرانه ،اگر کسی یه کار خوب برام سراغ داره ،مثلا خودتون یا اطرافیانتون انجام داده ،که درامدشم خوب باشه ،توروخدا مثل یه خواهر بهم بگید ،از تجربیاتتون بگید ،خیلی به کار احتیاج دارم 

چرا سرمایه میخان ؟؟؟من تا حالا نشنیدم عجییه 

من پیج اینستا دارم و با ی مغازه دار ک مس های ارزونی میفروشه کار میکنم ب من مناسب تر میده و منم سود میکنم روش

اگ همچین کاری بتونی بکنی در صورتی ک بتونی پیج خوب هم درست کنی خوبه اما زمان میبره

من شیش ماه کشید تا اوکی شد کم کم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب از اول پول دادی مس خریدی؟؟؟

شرمنده الان دیدم 

نه عزیزم من از مسای اون آقا عکس گرفتم و فیلم و همه اطلاعاتی ک مشتری میپرسید 

مشتری هر کدوم و سفارش میداد من ب اون آقا میگفتم براش ارسال میکرد و همون موقع پولشو میدادم 

شرمنده الان دیدم  نه عزیزم من از مسای اون آقا عکس گرفتم و فیلم و همه اطلاعاتی ک مشتری میپرسید& ...

اها،چه کار عالی 

تو اینستا پیج زدین نه؟؟

میشه لطف کنین درخواستمو قبول کنین 🙏🏻🙏🏻