2777
2789
عنوان

یکی بگه من چکار کنم؟؟😐😐😐

91 بازدید | 11 پست

یه دوستی داشتم چندین ساله دوستیم دختره ها بعد یه سری اخلاقیات مزخرف داره،اخرین بارم سر دوس پسرش باهام دعوا کرد.منم بهش گفتم دیگه نمیخام ببینمت و بهم پیام نده

الان بعد ۴ پیام داده میای امروز بریم بیرون؟🤐🤐🤐

من راستش رفیق زیادی ندارم ولی ترجیح دادم از تنهایی بمیرم با این دوست نباشم.البته ما روزای خوبیم داشتیم با هم.

اگه جای من بودین چکار میکردین؟؟؟

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 

بهش میگفتم اول ازم عذر خواهی کن تا بیام😂

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگفتم ن سرم شلوغه وقت ندارم

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

من بعد 4سال سر پسر باهام دعوا کرد. دیگه اهمیت نداره برام. جواب زنگ هاش و. پیامش هم ندادم. برای خودم و شخصیتم ارزش قائلم توام اینجوری باش 

من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕
من بعد 4سال سر پسر باهام دعوا کرد. دیگه اهمیت نداره برام. جواب زنگ هاش و. پیامش هم ندادم. برای خودم ...

اره همیشه مثه سریشه

چند سال پیشم قهر بودم باهاش روز تولدم پیام داد بیا اشتی کنیم

الانم نزدیک تولدمه🤐

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁