2777
2789
عنوان

کمک کمکک😭😭😭

1934 بازدید | 21 پست

شارژ ایرانسل ۲۰ تومنی خریدمم ولی اعدادش ۴ یا ۵ تا معلوم نیس چیکار کنمم😭😭😭

فقط 38 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی?

شارژ خریدم اعدادش معلوم نیس چیکار کنم

فقط 38 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

عکس بده 

Ask medical question and I will answer as much as I can*Posez une question médicale et je répondrai autant que je peux*Задайте медицинский вопрос, и я отвечу столько, сколько смогу*Haga una pregunta médica y responderé todo lo que pueda.

در روش اول کافیست شما کد ‎*555*1*1*3# را شماره گیری کنید و سپس با وارد کردن سریال کارت شارژ و بعد از آن با وارد کردن هشت رقم از 16 رقم کارت شارژ گوشی خود یا هر کس دیگری که دوست دارید را شارژ کنید .

نکته : مهم نیست که رقم مخدوش شده یا پاک شده کدام عدد از 16 رقم باشد در این روش گفته شده اعداد مخدوش شده را با ستاره جایگزین کرده و سایر اعداد را در جای خود وارد کنید تا شارژ انجام گردد 

➖⃟♥️••گر تو شَوی گُناهِ من توبه نمیکنم زِ تو.. :)✌️تولدم1376/4/3