2777
2789
عنوان

اچ پی وی

3797 بازدید | 46 پست

خواهش میکنم اگه تجربه دارین راهنماییم کنین دارم سکته میکنم ۵ ماه پیش آزمایش اچ پی وی دادم مثبت شد دو نوع خیلی پرخطرش و داشتم ۱۶ و ۱۸ بعد کولپوسکپی کردم جوابش cin1 شد هفته پیش کولپوسکوپی رو تکرار کردم جوابش هنوز نیومده ولی از آزمایشگاه زنگ زدن گفتن آزمایشت باید بیشتر بررسی بشه و نیاز به رنگ آمیزی ihc هست نمیدونم ihc چیه از ترس دارم سکته میکنم من غیر از شوهرم با کسی رابطه نداشتم تاحالا نمیدونم این بیماری رو چجوری گرفتم 😭😭😭😭😭شوهرم قبل از ازدواج زگیل داشته ولی درمان کرده 😭😭😭خواهشا راهنماییم کنین ihc چی هست اصلا نمیدونم از وقتی از آزمایشگاه زنگ زدن حالم خیلی بده شبا خواب ندارم 

Cin1 در واقع یعنی یک نئوپلازی یا تومور در جا یا غیر مهاجم درجه ۱ یعنی خیلی هنوز گسترش نداشته. اما این سوش ۱۶ و۱۸ انواع بسیار پر خطر hpv هستن. این رنگ آمیزی هم برای بررسی شدت درگیری محل تومور انجام میشخ. چون هنوز cin1 هست اجنمال درمان خیلیی بالا هست پس نگران نباش. فقط شوهرت هم حتما باید به دکتر مراجعه کنه چون اون هم حتما درگزره

زگیل درمان قطعی نداره! از ک ا ن د و م باید استفاده کنید همیشه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تومور دارم؟؟ خیلی وحشتناکه 😔😔😔

هنوز تومور نشده و درواقع سلول های یک ناحیه از رحم دچار دیسپلازی یا تغییر شدن و البته چون درجا هست هنوز عمقی هم نشده خیلی خیلی خطر ناک نیست. نمیدونم چقدر منظورمو رسوندم این اصلاحات یه کم نامانوسه انشاالله خوب میشی 

تو این مرحله درمان پذیر هست

یعنی تومور دارم؟؟ خیلی وحشتناکه 😔😔😔

فقط واکسن گارداسیلو‌ بزن

این تنها واکسن‌یه‌ که بعد از ابتلا هم باید بزنی‌

تحقیقات نشون داده که تزریق واکسنش‌ بعد ابتلا هم ایمنی رو علیهش تحریک میکنه و تا ۷۰ درصد حدودا احتمال ابتلا به سرطان دهانه رحمو‌ میاره پایین‌

هم خودت هم همسرت بزنید

گرونه و سختم‌ گیر میاد ولی به متخصص زنانت‌ بگو بنویسه برات حتما بزنید ارزششو‌ داره

تو کشورای دیگه از واکسن‌های اجباریه‌ تو دختر خانما‌ اینحا با بدبختی بشه گیرش آورد خیرو بهره نبینن

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
فقط واکسن گارداسیلو‌ بزن این تنها واکسن‌یه‌ که بعد از ابتلا هم باید بزنی‌ تحقیقات نشون داده که ...

آره حتما میزنیم رفتیم دنبالش ولی پیدا نکردیم باید بریم ۱۳ آبان 

آره حتما میزنیم رفتیم دنبالش ولی پیدا نکردیم باید بریم ۱۳ آبان 

اره ۱۳آبان داشت ....

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد