2777
2789
عنوان

یعنی من خرم؟

266 بازدید | 5 پست

هروقت مهمون میاد خیلی زحمت میکشن چن نوع غذا درست میکنم‌...جایی خونه کسی برم کلی خرید میکنم

رستوران با نامزدم غذا میخورم از گلوم بدون مامانم پایین نمیره بهش میگم ی پرس برا مامان یا خواهرم بگیر بریم خونه

فردا میخوایم بریم یلاق ناهارو اونجا بخوریم

همه منو میشناسن مسیولیت خریدو گذاشتن گرد بابام ک بعد باهاش حساب کنن

من سه نوع طعمو مرینت برا جوجه زدم

دو نوع کیک شکلاتی درست کردم

کلا خیلی زحمت کشیدم

بعدظهز خوابیدع بودم خوابم نمیبره اما الان کمر درد دارم از خستگی

مامانم میگی تو خیلی خری☹تو زندگیت هیچی نمیش یا منو با یه خالم مقایسه میکنع ک خیلی ولخرجه و هیچ دستاوردی تو زندگی نداشت

خیلی ناراحتم

دست خودم نیست کلی تلاش میکنم فقط واس اینکه کسایی ک دوسشون دارم خوشحال باشن

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

پلیکان نباشیم !

می گویند پلیکانی در زمستان سرد و برفی برای جوجه هایش غذا گیر نمی آورد . ناچار با منقارش از گوشت تنش می کَند و توی دهان جوجه هایش می گذاشت. آنقدر این کار را کرد تا ضعیف شد و مُرد . یکی از جوجه ها گفت : آخیش ! راحت شدیم از بس غذای تکراری خوردیم !

وقتی فداکاری می کنیم ، انتظار داریم در مقابلش ناسپاسی نبینیم اما بیشتر اوقات می بینیم . مرز میان ناسپاسی و خودخواهی باریک است . هر دو جزو صفت های بد به شمار می روند اما هر آدمی حق دارد زندگی کند . حق دارد خودخواه باشد...

عموماً آدم های خیلی فداکار در تنهایی شان گله می کنند از ناسپاسی اما ترجیح می دهند فداکار شناخته شوند تا آدمی که به فکر خودش است !

گاهی به فکر خودتان باشید. از زندگی تان لذت ببرید. اینطور در گذر زمان کمتر پشیمان می شوید. یادتان باشد کسی برای فداکاری به آدم مدال نمی دهد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادمارو تنبل و بی عرضه میکنی

اگه بچه داری و با بچت همین رفتار رو‌میکنی در حقش ظلم میکنی چون باعث میشی هیچی یاد نگیره و همه چیزو خودت اداره میکنی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

دور از جونت 

شما مهربون و سخاوتمندی

به قول شاعر بوی ناب آدم می دهی

اما عزیزم اینو بدون همون طور که خودت گفتی متاسفانه بقیه ظرفیت این همه مهربونی رو ندارند و به مهربون ها به یه چشم دیگه نگاه میکنند.

حالا تصمیم با خودته که با وجود این حرف هاشون به درخشش خودت ادامه بدی یا این که به اندازه ی ظرفیتشون مهربونی کنی