من دو هفته قبلتر پیش دوست صمیمیم اکستنشن انجام دادم و هزینش میشد تقریبا ۳۰۰ هزار تومن . هرچقدر اصرار میکردم دوستم هزینشو قبول نمیکرد تا بهم گفت مامانم ضامن بشه براش منم قبول کردم .. بعد یه هفته تموم موها خراب شد و از سرم ریخت .. منم فهمیدم کار دوستم خوب نیس قبلا یه سری پیشش کاشت ناخونم انجام داده بودم راضی نبودم الان دوسه روز قبلتر من یه سالن دیگه ناخون کاشتم و سر این کلی بهم غر زد و امروزم رفتم اکستنشنارو در اوردم و دیدم چقد موهامو خراب کرده ، هزینه ی دراوردنم اندازه ۲ برابر ازم گرفت منم بهش گفتم موهامو خراب کردی اونم بهم گفت نمک نشناس و نمیدونم کلی حرف بد دیگه الان مقصر منم؟ 😐
رفتی پیشش ناخوناتو خراب کرده دوباره رفتی؟ بنظرم اصلا نرو وا مگه پولاتو از تو جوب اوردی که هی بری بدی خراب کنه برات😐
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
نمیدونم ولی اکستنشن مو بالای ۱۰ تومنه موی طبیعی خیلی گرونه
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!