2777
2789
عنوان

زایمان

116 بازدید | 6 پست

سلام دوستان.من ده هفتمه.و بشدت از زایمان میترسم.یعنی فوبیای شدید تزریقات و امپول و خون دارم.یه ازمایش خون رو در حالت خوابیده باید انجام بدم...چون غش میکنم و افت شدید قند میگیرم.از بچگی هم این مشکل رو داشتم.برای همین از سزارین وحشت دارم چون بعد نگاهم به بخیه بیفته حتما حتما حتما غش میکنم و نمیتونم تحمل کنم.انتخاب من زایمان طبیعی هست چون تجربه بهم نشون داده وقتی تو عمل انجام شده قرار بگیرم راحتتر باهاش کنار میام.وقتی ادم درد زایمان بیاد سراغش برای خلاصی از این دردها همه کاری حاضره بکنه.ولی همش میترسم نکنه از پسش برنیام نکنه حالم بد بشه نکنه بچه خفه بشه و... . میشه بهم دلداری بدید؟من حدود چهار ساله عروسی کردم و الان ۲۴سالمه.اگر نمیترسیدم تا الان حتما چند تا بچه داشتم.الانم دیگه دل رو زدم به دریا و گفتم بالاخره چی باید یه جا ترسم بریزه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم حتما کلاسهای بارداری و زایمان رو شرکت کن خانه بهداشت رایگان برگزار میکنه و بیمارستانی که میخوای زایمان کنی اونجا هم احتمالا دارن وقتی شرکت کنی اطلاعاتت بالا میره و از ترست کم میشه 

نکته بعد اینکه حتما حتما ورزشهای مخصوص زایمان رو انجام بده که اونم باید از ماما یا دکترت بپرسی

چند تا دعا هست تو اینترنت بزن برای راحتی زایمان نزدیک زایمانت شد انجام بده و اماده کن برای روز زایمانت خیلی تاثیر داره

و سوره انشقاق رو هم اخرای بارواریت زیاد بخون برای راحتی زایمان

اینهایی که گفتم تجربه خودم و دوتا زایمان طبیعی داشتم الحمدلله خیلی راضی بودم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیز من شما ماهی یه بار پریود میشی و خون اینا میبینی چرا باید از خون بترسی؟

تعیین نوع زایمان باید پزشک معلوم کنه

اگه جثه بدنی خوب و توانایی بدنی بالایی داری و انعطاف پذیریت زیاده زایمان طبیعی

اما اگر جثه بدنی کوچیک ک طاقت درد کم و توانایی بدنی کم و انعطاف پذیری کمی داری سزارین

در ضمن از بیهوشی و امپول اینا هم نترس کادر درمان اتاق عمل متخصص بیهوشی و هوشبری بالاسرتن با هزار تا دم و دستگاه اول توکلت به خدا باشه بعدش ببین دکترت چی میگه

از دکترت بپرس کدوم یکی با توجه به خودت بهتره

دکترت باید تعیین کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز