2777
2789
باید گرمیجات بخوری مثل خرما، شیره خرما و انگور، گردو، عسل و سیاهدانه

سلام عزیزم ی سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین 

من بخاطر سقط مکرر ک بودم دکتر روماتولوژی بهم کورتن داده و الان حدودا یکساله هیدروکسی و پردنیزولون مصرف میکنم الان حدودا هفت هشت ماهه ک موهام شدیدا سفید شده و چن روزی هم هست ک حالات روحی و روانیم بهم ریخته ب طوری ک نمیتونم تو خونه بشینم و دوست دارم یکسره بیرون باشم حتی شبها،وقتیم تو خونه ام دروپنجره باید باز باشه تو این هوای سرد و خیلی همسرم اذیت میشه خودم فکر میکنم از سردیه مغزه ک اینطور شدم

ب نظرتون چیکار کنم طب سنتی برم؟خیلی اذیتم واقعا موندم ک چیکار کنم

الهی و ربی من لی غیرک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علائمش کند ذهنی.کم حافظه. خواب زیاد. سردرد. کند فهمی. خواب سنگین. و... درمانش مالیدن روغن سیاه دونه ...

گلم ببخشید این درمانو دکتر طب سنتی گفتن؟ب نظرتون کسی ک بارداره میتونه استفاده کنه؟

الهی و ربی من لی غیرک
تا دوهفته هر شب میمالیدم کف سرم و از شب تا صبح میبستم با روسری.بعد دو هفته یک شب درمیون .بعد از یه م ...

رزا جان من باردارم و کورتن مصرف میکنم چن ماهه ک موهام خیلی سفید شده و چن روزی هم هست ک حالات روحی روانیم بهم ریخته طوری ک نمیتونم تو خونه بشینم و یکسره باید بیرون باشم تو این هوای سرد ،حالم خیلی خیلی بده توروخدا کمکم کن ب نظرت باید چیکار کنم ؟دکترم گفته تا زایمان باید کورتن مصرف کنی 😔

الهی و ربی من لی غیرک
سلام عزیزم سعد کوفی و عسل بزنید نت بیشتر توضیح داده

سلام گندم جان میشه پستهای بالاترو بخونی مشکلم نوشتم 

گلم ب نظرت من ک باردارم میتونم از سعدکوفی و عسل استفاده کنم؟؟

الهی و ربی من لی غیرک