2777
2789
چطور از این روغن استفاده کردی؟ چند بار؟ بعدش می شستیش؟ آخه یکی از کاربرا گفت باید ب پیشونیم بزنم & ...

تا دوهفته هر شب میمالیدم کف سرم و از شب تا صبح میبستم با روسری.بعد دو هفته یک شب درمیون .بعد از یه مدت که کف سرم خیلی داغ شد هفته ای دو بار.فقط عطاری پیدا کن که روغنش رو جلوی خودت بکشن و اصل باشه.من خودم از سایت مشکستان سفارش میدم اصله مال اونا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دمنوش آویشن یا پونه رو هم بذار تو برنامه هر روزت.روزی یک قاشق چایخوری دم کن در یک لیوان ابجوش و بخور.چون هم از بیرون مغزت و بدنت باید گرم شه هم از داخل.البته اگر قصد بارداری داشتی قطع کن چون سقط میکنه

چطور از این روغن استفاده کردی؟ چند بار؟ بعدش می شستیش؟ آخه یکی از کاربرا گفت باید ب پیشونیم بزنم & ...

منم یکی بهم گفت مغزت سرد شده و باید این روغن رو بمالی به ملاجت 

ولی متاسفانه اهمیتی ندادم اما الان که این پستو دیدم 

گفتم حتما باید برم سراغش.

ببین سایت آیت الله تبریزیان سودابر داره فک کنم.

و اینکه باهاشون تماس بگیر تا هم خودشون بگن چی استفاده کن چی نه و هم برات بفرستن و دقیق توضیح بدن چطور بخوری و چند روز

منم یکی بهم گفت مغزت سرد شده و باید این روغن رو بمالی به ملاجت  ولی متاسفانه اهمیتی ندادم اما ...

باشه خیلی ممنون از توصیت💚

حتما انجامش می دم این بنظرم مطمئن تره

علائمش نمی دونی چیه؟ من خیلی حافظم ضعیف شده و ی مدته که فعالیت ذهنی دارم خیلی زود خسته می شم  

سلام این هم از علائمش هست +سفیدی مو+حالت افسردگی ...داخل نت میتونین ببینین. 

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

سلام این هم از علائمش هست +سفیدی مو+حالت افسردگی ...داخل نت میتونین ببینین. 

ببخشید الان مغز شما گرم شده؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

علائمش نمی دونی چیه؟ من خیلی حافظم ضعیف شده و ی مدته که فعالیت ذهنی دارم خیلی زود خسته می شم 

سردی سر علایمش . تشنج، الزایمر، صرع سردرد،ام اس ،رعشه ،لقوه...

آیدا،همزاد من..به تو ثابت خواهم کرد عشق تواناتریین خدایان است :)