2821
2789
عنوان

ریزش مو

58 بازدید | 8 پست

سلام 

بچه ها من ی کم ریزش مو گرفتم

قرص مینرال هم مصرف میکنم

نگرانم 

کمه زیاد نیست ریزش 

ولی میترسم بیشتر شه 

چیکار کنم؟ 

تدریس خصوصی زبان انگلیسی و زبان عربی پایه های هفتم تا دوازدهم 🤗😍😍 به صورت تدریس خصوصی نیمه خصوصی و برای رفع اشکال و آموزش کامل انجام میددددم 😍😍😍👼با هزینه ی کم ک راضی باشید... نگران امتحانا و درس انگلیسی به خصوص عربی دیگه نباشییییید 😍😍😍😍😍😍😍.... برای ثبت نام و  اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید 
قرص زینک و مولتی ویتامین بخور خوب میشی

میترسم زیاااد شه

من مینرال میخورم 

میگی جایگزینش کنم با زینک؟ 

تدریس خصوصی زبان انگلیسی و زبان عربی پایه های هفتم تا دوازدهم 🤗😍😍 به صورت تدریس خصوصی نیمه خصوصی و برای رفع اشکال و آموزش کامل انجام میددددم 😍😍😍👼با هزینه ی کم ک راضی باشید... نگران امتحانا و درس انگلیسی به خصوص عربی دیگه نباشییییید 😍😍😍😍😍😍😍.... برای ثبت نام و  اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزکم،

اول اینکه سریع مطئن شو که دچار کم کاری تیروئید و یا تنبلی تخمدان نشدی.آزمایش بده و سونو....

اگه ایشالله مشکلی نداشتی و خیالت راحت شد که ناشی از هورمونها نیست چن تا کار کن،ممکنه ریزش مو ناشی از سست شدن ریشه باشه ک ماسک زرده تخم مرغ براسفت شدن ریشه مناسبه.

اگه ناشی از کم شدن مواد معدنی باشه ک میگی زینک میخوری،اگه ناشی از ویتامین ها باشه،ی کار راحت و تضمینی آمپول بیوتین و  دپانتینه،دوتاش باهم الان فک کنم۳۵ باشه.تمام ویتامینهای مو داخلشه،هفته ای این آمپولهارو بزن،دوره اش ۶ هفته ایه،تضمینی و عالی ام هست.بعد ۳ هفته نتیجشو میبینی،کل پول آمپولا پول ی بسته کپسولهای هیرویت و زینکه ،اونقدر در مجموع ۶ دوره ایش گرون نیست.

توی رژیم غذایی کاهش وزنت هم سبوس برنج بگنجون.تا دیگه موهای نازت آسیب نبینه.

برای اقزایش سرعت رشد مو هم کپسول هیرویت خیلی خوبن.فقط برای موها باید سریع اقدام کنی چون جلوگیری از ریزش راحت تر از درمانه.🤗

آهان سعی کن پوست سرت چرب نزاری بشه چون ریزش زیاد میشه،و دیگه اینکه از نظر طب سنتی سرد شدن طبع سر بانوان باعث ریزش میشه،مثلن سینوزیت سر رو سرد میکنه،نیم ساعت قبل حموم پوست سرتو با روغن سیاهدونه ماساژ بده،شبها دود اسپند و گلاب بو کن مغز گرم بشه.بعد حمام موهاتو با حوله یا کلاه حمام ببند، نزار سر خیس بمونه،سریع خشک شه.....😅🤗ایشالله ک مفید باشه برات.🙆‍♀️

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو ....                       
سلام عزیزکم، اول اینکه سریع مطئن شو که دچار کم کاری تیروئید و یا تنبلی تخمدان نشدی.آزمایش بده و سون ...

مرسی عزیییییزم

❤️🙏

نمیتونم بگم جایگزین کن ..دکتر تجویز کرده برات؟ من از زینک و مولتی سه ماهه نتیجه گرفتم

ن دکتر نگفته 

شما دکتر براتون گفته؟ 

اها هردو با هم استفاده کردی پس

سلام عزیزم من یک پک  خریدم خیلییییی خوبه از یه آنلاین شاپ تو کرج فکر کنم فروش حضوریم دارن ..

محصولات انحصاری میارن خیلی خوبه تضمینیم میدن گفتم چون راضی بودم بهت معرفی کنم

آدرسشو ندارم شمارشو خاستی بدم تلفنی یا واتس اپ هماهنگ بشی،باهاش💚🤗