2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۶۳ با وزن ۶۴.  ارزومه ب وزن تو برسم تو بیا ب من ی رژیم بده اصن😀

منم تا یه سال و نیم پیش ۶۳ بودم

افسردگی گرفتم ۷ ماه هیچی نخوردم شدم ۴۷ کیلو

بعد یهو انگار که بدنم بخواد همه کمبودا رو یه جا جبران کنه کنترلمو از دست دادم مث چی میخوردم چن کیلو اضافه کردم

اصن داستانی داشتم😂

الان حدودا سه ماهه بین ۵۲ و ۵۴ موندم ولی میخوام مث دوران لاغریم بشم☹

منم تا یه سال و نیم پیش ۶۳ بودم افسردگی گرفتم ۷ ماه هیچی نخوردم شدم ۴۷ کیلو بعد یهو انگار که بدنم ...

۴۷ کمه خدایی. فوتت کنن میری هوا . من راضی م از وزن الانت.بجای لاغرتر شدن فرم بده به بدنت با ورزش.لاغری خالی بدرد نمیخوره. بدن باید خوش تراش باشه

۴۷ کمه خدایی. فوتت کنن میری هوا . من راضی م از وزن الانت.بجای لاغرتر شدن فرم بده به بدنت با ورزش.لاغ ...

اره خودمم به این نتیجه رسیدم 

میخواستم برم باشگاه که باز باشگاها بسته شد🤦🏻‍♀️

من ۱۶۳ با وزن ۶۴.  ارزومه ب وزن تو برسم تو بیا ب من ی رژیم بده اصن😀

من یک گروه دارم تو تلگرام اونجا با ویس راهنماییتون میکنم ب این ایدیم پیام بدین لینکو بفرسم

رژیم کتوژنیک هم هست رژیمم

donyar00 دوتای اخر صفره

منم تا یه سال و نیم پیش ۶۳ بودم افسردگی گرفتم ۷ ماه هیچی نخوردم شدم ۴۷ کیلو بعد یهو انگار که بدنم ...

من یک گروه دارم تو تلگرام اونجا با ویس راهنماییتون میکنم ب این ایدیم پیام بدین لینکو بفرسم

donyar00 دوتای اخر صفره

باز من آرزومه به وزن تو برسم..هی روزگار ،😂😂

donyar00 دوتای اخر صفره