2777
2789
نه والا من که نمیفهمم وارد جامعه میشی انقدر درگیر میشی یادت میره

من بیشتر تو خونه ام نه بیرون

اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شناختی ندارم از فکر دخترا ولی مثلا مادرتو ببین میتونه مثل تو فک کنه یا عمل کنه؟؟؟

نه منو مادرم خیلی فرق داریم

اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!
فرق اینه اون انقدر فکرش به زندگی مشغوله نمیتونه فک کنه به این چیزا باید ذهنتو خارج کرد از این چیزا

والا من وقتی تو مجازی میگردم کمتر بهش فکر میکنم اما اونم که میگن میخوان قطعش کنن

نمیدونم ولی فکرتو بده واقعیت تا مجازی فوقش فیلم ببین یسری چیزا یادبگیر این چیزا تو زندگ تو همین لولی ...

سعی کردم ولی بگذریم

ممنون از راهنماییت 🙏

یکی از علائمش بی انگیزگی شدیده فقط یکی از علائم راجب درمانش بنظرم ی مشکل گذرا نیست که انتظار داشته ...

بله حرف شما درسته!

ولی خب در نهایت خود فرد با راهنمایی های مشاور بت خودش کمک میکنه