2777
2789

واسه چی هس

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون غیر از ضرر چیزی ندارن،برای عفونت قرص و دارو های دیکه هست،تنگی واژنم توهین به خودتونه

چرا خرکسی یه نظری داره چرا توهین به خود باشه ؟ من برای عفونت استفاده میکنم 

چرا خرکسی یه نظری داره چرا توهین به خود باشه ؟ من برای عفونت استفاده میکنم 

برای عفونت خیلی چیزای دیگه هست این ماریانا رو پیجای اینستا و ماهواره تبلیغ میکنن،توهین به خوده چون ادم باید خودشو همونطور که هست قبول کنه مگه اقایون الت تناسلیشون رو عمل زیبایی میکنن که قشنگ بشه؟😄

برای عفونت خیلی چیزای دیگه هست این ماریانا رو پیجای اینستا و ماهواره تبلیغ میکنن،توهین به خوده چون ا ...

اره میکنن نمیخوام باهات جدل کنم حوصله شو ندارم ولی نظرت برای خودت مهم و بس 

2790
2778
2791
2779
2792