2777
2789
عنوان

من حرف بدی زدم

169 بازدید | 10 پست

ی مکانی بودیم منو دوستم با ی نفر دیگه ک اون ی نفر یکساله مارو میشناسه منودوستم داشتیم راجب کسی صحبت میکردیم ک  4 سال پیش ی  اقا ب دوستم گفته بود ییا صیغه شو دوستمم فشش داد بلاکش کرد  گفت اره فلانیو یادته گفتم اره همون ک بهت گفت بیا صیغه  شو بعد خندیدم دوستم ناراحت شد گفت چرا جلو اون گفتی صیعه فک میکنه من اونجوریم گفتم بابا یکساله مارو میشناسه میدونه همچین ادمی نیستیم  میدونه داریم شوخی میکنیم حق داشت ناراحت بشه ! 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب آره به نظرم 

منم بودم بهت همینو میگفتم

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

هر حرفی نباید هر جایی زد هر چقد صمیمی باشین برای صمیمیت بیشتر مراعات کنید همو

من با ۴۰۰۰تومنشروع کردم  الان ماهی ۱۷۰۰۰تومن قسط وام میدم در واقع  پسنداز میکنم هر زمان بخواهم بدون معرف و ضامن وام میگیرم  ۱۳۹۹/۳/۱ شروع شد ..که عضو خیرین حمایت از بانوان شدم انسانیت یعنی ..........کمک بدون منت       من  بدون آشنایی و پارتی بدون ضامن وام بدون  بهره دریافت کردم  چه خانمهایی بودند که حتی وام بلاعوض دریافت کردن این قشنگترین تجربه زندگی من هست