دنیام۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 1148 عنوان کیا برای بچه دوم....... 227 بازدید | 10 پست مشکل داشتن و با ای یو ای باردار شدن ؟؟؟ روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 1400/04/31 | 21:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریادهح عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 78 ارزانترین لباس ها 😍😍😍 لباس مجلسی با تن خور عالی جنس عالی قیمت ها باور نکردنی هر کی خواست واتساپ در خدمتم ۰۹۱۷۸۷۶۶۹۴۰لباس مجلسی از هشتاد شروع میشه و به ۳۰۰هزارتومن نمیرسه😍😍قیمتا واقعا عالی ان
دنیام۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 1148 بار اول ای یو ای مثبت شد روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما
دنیام۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 1148 هیچکی نبود؟؟؟؟ روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما
آتنامرادی عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 2297 من اقدامم مگه واسه دومی ممکنه پیش بیاد ناباروری؟؟ معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
دنیام۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 1148 من اقدامم مگه واسه دومی ممکنه پیش بیاد ناباروری؟؟ اره عزیزم من 5ساله برا دومی اقدامم الان نازایی ثانویه خیلی زیاد شده روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما
آتنامرادی عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 2297 اره عزیزم من 5ساله برا دومی اقدامم الان نازایی ثانویه خیلی زیاد شده هیییییییین.خاک به سرم😥من آزمایشاو سونو دادم دکتر گفت مشکلی نداری اقدام کن معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
دنیام۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 1148 هیییییییین.خاک به سرم😥 من آزمایشاو سونو دادم دکتر گفت مشکلی نداری اقدام کن دور از جونت عزیزم. انشالله زود باردار میشی چند وقته اقدامی روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما
آتنامرادی عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 2297 دور از جونت عزیزم. انشالله زود باردار میشی چند وقته اقدامی دوماه اقدام کردم فایده نداشت.رفتم دکتر گفت مشکل نداری.این ماه اقدام کردم نشد.یعنی در کل سه ماه معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
دنیام۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 1148 دوماه اقدام کردم فایده نداشت.رفتم دکتر گفت مشکل نداری.این ماه اقدام کردم نشد.یعنی در کل سه ماه چیزی نیست عزیزم تا یک سال اشکال ندارد باردار میشی روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما
آتنامرادی عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 2297 چیزی نیست عزیزم تا یک سال اشکال ندارد باردار میشی انشالله.همیشه میگم خدایا هرچی صلاحمه بهم بده.خودم نمیخواستم از بس بچم دو ساله گریه میکنه میگه نینی میخوام.هرجا بچه میبینه میزنه زیر گریه میگه چرا خدا نینی تو دلت نمیذاره. معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤