2777
2789
عنوان

بچه هایی که تجربی میخونن

123 بازدید | 7 پست

بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است!

در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است

“مارک زاکربرگ”

کار شماهایی که تجربی میخونین خیلی سخت تر از بقیه ست ولی کار نشد نداریم💪ریسک نکنید تابستون رو از دست ندید و خوب بخونید

فردا ۱ مرداده همه ی گذشته ها رو, چیا شده و چیا نشده رو بزارید کنار و یه شروع عالی داشته باشین 

که یه روزی بگین مرداد ماه شانس منه که منو به آرزوم رسوند که بگین همه چی از مرداد ماه شروع شد

به امید موفقیت💪😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالتون  کاش منم نمرم برسه بتونم برم تجربی    

تلاشتون رو بکنید. مهم اینه که هر چی خوندین تو اون رشته بهترین بشین,میبینی یه نفر گرافیک خونده ولی پول ۴,۵ سال یه متخصص رو با یه اثر هنری در میاره و معروف و مشهور میشه و علاقه هم داره و با کارش عشق میکنه پس اول تلاش کنید بعد نتیجه رو به خدا واگذار کنید

تلاشتون رو بکنید. مهم اینه که هر چی خوندین تو اون رشته بهترین بشین,میبینی یه نفر گرافیک خونده ولی پو ...

بله عزیزم مرسیی❤️ من خیلی به تجربی علاقه دارم معدلم هم نوزده به بالا هست اما متاسفانه امسال علوم رو خیلیی خراب کردم و احتمال اینکه قبولم کنند در حد صفره  مگر اینکه قبول کنند ازمون جبرانی بگیرن