2777
2789
عنوان

کنکوری های1401

187 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها اگ میشه راهنماییم کنید که چه کتابایی باید بخرم که بتونم درصد بالا کسب کنم هم تخصصی هم عمومی..بعد واسه ادبیات و کلا درس های عمومی جامع بخرم بهتره یا تکی تکی؟

هرچقدرم زیربار نری آخرش پی میبری که همیشه تنها بودی و خواهی بود  ..🌍💙         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ریاضی جامع خیلی سبز یا مهر و ماه 

فیزیک خیلی سبز پايه و دوازده زیست خیلی سبز پايه و ۱۲ شیمی خیلی سبز سه پايه جدا فارسی مبحثی میکرو طلایی عربی جامع خیلی سبز زبان اناری دینی جامع هامون سبطي کتابای منه

به کوردی و ترکی مسلطم😎                                   نگارم_ملکه_کورد سابقم😍                                    ۲۰ سالمه 😼                                                         همیشه واسه هدفام میجنگم چون من اینجام تا ثابت کنم مامانم یه دختر قوی تربیت کرده نه یه دختر ضعیف و بی هدف😌👸                                 پس میخندم🙃 چون شایسته ی ماه نیست که غمگین باشد🌙

بستگی به رشتت و سطحت داره خیلی از پیجای کنکوری منابع معرفی میکنن برا رشته ها میتونی ببینی کتابارو اگه حال کردی باهاش بخری چون من خودم سال کنکور اصلا کتاب خیلی سبز نداشتم چون نمی‌فهمیدم چی میگه😐😑

و کتابهای رو جامع بخری برات مناسب تر در میاد تا تک 

فارسی هم موضوعی بخر یعنی دستور / املا و واژگان / آرایه / قرابت

خدایا شکرت ...  

سلام کتاب هایی ک من داشتم : 

ریاضی : مهرو ماه عالی بود

فیزیک و زیست : میکرو 

شیمی : خیلی سبز و الگو ( مسائلش) 

ادبیات موضوعی الگو 

عربی و زبان : خیلی سلز 

دینی هم مهر و ماه

من نظرم اینه که ۹۰ درصد توان و اولویتت رو خود کتاب باشه و با جزئیات بخونی و بعد هم تحلیل تست های کنکورای سال گذشته 

راجب کتاب هم خودم از کتابایی که الان مطرحه استفاده میکنم ولی خیلی کم و سعی میکنم تست های همین کتابا رو هم به اندازه توان خودم تحلیلی کنم 

بیا خوب باشیم.....؛
بستگی به رشتت و سطحت داره خیلی از پیجای کنکوری منابع معرفی میکنن برا رشته ها میتونی ببینی کتابارو اگ ...

آهان درسته ممنون ک گفتین💙

هرچقدرم زیربار نری آخرش پی میبری که همیشه تنها بودی و خواهی بود  ..🌍💙