2777
2789
عنوان

ایده برای شام

184 بازدید | 29 پست

خانوما من همسرم هرچیزی رو نمیخوره 

یعنی همه چیز دوس نداره

شبا واسه شام درست کردن خیلی باید به مغزم فشار بیارم🤭🤭🤭

بیاین کمک 

مثلا بگین با گوشت چی درست میکنید؟ 

هرچی با مرغ باشه بلدم

سبزیجات چی 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
کوفته کله گنجشکی درست کن

گوشت چرخ کرده ندارم😅

ولی ایده خوبی بود مینویسمش

مرسی قشنگم😍

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
من سوپ جو درست کردم ناهارم لوبیا پلو بود

سوپ_شام_نیست#  

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
خوراک گوشت و‌سبزیجات دلمه بادمجون شکم پر پیراشکی انواع پلوها ماکارونی کله گنجشکی کتلت و کباب ...

مرسی عزیزدلم

پیراشکی بدون فر هم میشه؟

ما شبا برنج نمیخوریم😢😂

عه چرا من عاشقشم مخصوصا سوپ کرفس😋😋

سوپ کرفس چه مدلیه؟ 

مرسی عزیزدلم پیراشکی بدون فر هم میشه؟ ما شبا برنج نمیخوریم😢😂

ما اصن شام نمیخوریم چاق میشیم

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
ما اصن شام نمیخوریم چاق میشیم

گشنمون میشه 😢😂